Здравейте! Сега видях темата....
Та да кажа за себе си....
Първо - потърси и друго лекарско мнение!
Аз не можех да забременея точно по тези причини - липса на цикъл. Имала съм в година само 1-2 пъти и то оскъден. точно тогава се лекувах за стерилитет....БТ ми бе много ниска - не се качваше почти до 36градуса. А и се установи,че цикълът ми е без овулация....
Пих хапчета за стимулиране, минах и ирисова диагностика+билки и имам положителен резултат.
След това...Омагьосаният кръг се повтори...Липса на цикъл-пълнеене и т.н. И се диспансеризираха на 28г. като жена,навлизаща в климактериума.....Предстоеше ми операция на яйчниците, но ме хвана страх и не отидох да си направя изследванията....Дойде ми цикъл за 2 дена и за цялото време използвах има няма 3-4 превръзки - смятайте колко обилен е бил....И след 2 месеца разбрах,че съм бременна....Без стимулация, без лекарства, бед нищо...Дар от Бога....
Писала съм моята история в Зачатие, но тук исках само на това да наблегна - да не се отказваш и да се бориш за щастието си....Мога да споделя още нещо...Прави ми впечатление,че като започна да се топля, правя си седящи топли бани, след около 1-2 седмици ми идва цикъла. Пробвай с топли бани, натопли се, отидете на море и се напечи....Просто ми направи впечатление,че при мен има полза от топленето.....
Лекси, здравей! Знам,че може би ме позна от друг форум,там съм с друг ник обаче....След толкова години - все още проблемите около стерилитета и безплодието са ми толкова близки и се изкушавам да чета и тук.....