Zizunka06, всички тук сме потънали в страхове, притеснения и болки. Проблемите ни са деликатни и често хората `отвън` гледат повърхностно на болката ни. Това ни прави още по-чувствителни и уязвими. Не в редки случаи и жертви на недобронамерени или лекомислени хора, които експериментират върху нас ненаучнодостоверни или неизпитани техники. Бързаш да изпревариш времето, знам!!! Но оглеждай добре пътя по който вървиш и обмисляй всяка стъпка!
В България се ползват донорски яйцеклетки, както и донорски сперматозоиди. Адресът, който ти предложи jam е на специализираната клиника по репродуктивно здраве на Проф. Щерев. Аз съм я посещавала, първото ми ИКСИ беше направено там. Това е клиника според мен с отлични условия, хигиена и отношение. Щом живееш в Италия, ще можеш още при първото си влизане там да установиш, че по нищо не отстъпва на италианските и то частни клиники. В сайта ще намериш информация и за цените. Има телефони и e-mail, където можеш да зададеш въпросите си. Момичетата тук ще предложит и други добри клиники, така 4е ще можеш да направиш избора си когато си преценила условията и възможностите си. Моят съвет е да се доверяваш само на специалисти в репродуктивните технологии или на други, но посочени от тях специалисти. Аз мога само да ти дам кураж, защото си много млада и със сигурност ще се справиш! Прегръщам те, мила!