Здравейте на всички знайни и незнайни бъдещи и настоящи майки!
искам да ви кажа на всички вас едно огромно благодаря!!!!!!!Първо за вдъхновението, защото от прочетеното тук реших да направим филма, второ за всичките съвети, предложения, критики и прекрасни писма, които получих от вас, и не на последно място на моите прекрасни герои във филма. Те си знаят, че ги обичам вече като много близки приятелки, защото това което ми споделиха ме прави много горда и ми даде много топлина и надежда, че и аз мога понякога да бъда полезна, дано!Благодаря ви за куража, усмивките и сълзите, те не са напразни! :DНа Мели благодаря специално, че ни отдели време и даде знанията си, за да могат още момичета и момчета да разберат, че имат шанс и има къде да получат подкрепа.Много се надявам филмът да ви хареса,дано! Предупреждавам ви, че това е моята гледна точка и ако нещо ви се стори не както трябва моля предварително да ме извините. Постарахме се да раздрусаме институциите и със сигурност ще продължим да го правим. Надявам се, че с тези 30 мин ще вдъхнем вяра и надежда на всички вас и на хората, които се притесняват дори да отидат на лекар, че има защо да мечтаем и че мечтите се сбъдват. Желая на всички ви именно това - да сбъднете мечтите си! Уверих се, че няма невъзможни неща! Винаги когато имате нужда от нещо можете да разчитате на моята помощ, дори и само да споделите. Ние сме насреща!
Още веднъж благодаря и ви желая хиляди усмихнати детски личица да засияят на вашите профили!
И още веднъж - филмът "In Vitro" ще се излъчи на 29.07.07 от 18.30ч. в БТВ Репортерите,а през нощта има повторение някъде след полунощ.
Боряна