0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Цветна снимка в Торакс
« -: Май 07, 2007, 12:51:56 pm »
Здравейте момичета,на 27 април приключи моето второ неуспешно ИКСИ,досега не са ми правили цветна снимка и мисля 4е е крайно време преди  есента да си направя,аз съм от Варна,но разбрах 4е в Торакс правят цветната снимка с упойка,което е супер за мен,ако може някоя от вас на която са и правили цв. снимка там ,да ми каже не6то пове4е,как проти4а вси4ко,условията как са,какви изследвания трябва да си направя преди това и колко време преди това трябва да си запазя 4ас!!!
Благодаря ви!!!!
Re: Цветна снимка в Торакс
« Отговор #1 -: Май 07, 2007, 16:54:30 pm »
Здравей МисиХриси!
Преди 2 месеца си правих цветна снимка в Торакс.С пълна упойка.Самата процедъра трае 10 мин.След това се събуждаш,лежиш около 1- 2 часа и си тръгваш.Няма нищо страшно.Всички са много отзивчиви и любезни.174 лв със упойката струва всичко.Обстановката е супер.Във всяка стая има телевизор.Сестрата ти слага абокада и преди същинската упйка ти вливат нещо отпускащо за напрежението ои от стаята до операционата почти нищо не помниш.На мен специално упоката ми понесе много добре.Чувствах се много добре след това,нищо не те боли.Резултатът при мен е ОК :D.
Пожелавам ти хубав резултат!Предварително трябва да си запишеш час.Преди това ти правят микробиология задължително.
Ако се сетиш за нещо питай ме .Успех ти желая!
« Отговор #2 -: Май 07, 2007, 17:15:01 pm »
И при мен ХСГ-то протече както при Гери. Не усетих абсолютно нищо. Аз бях при д-р Даскалов. Препоръчвам ти го.
И да добавя, че освен микробиология е добре да пуснеш и тест за хламидии.
Пожелавам ти добър резултат.
« Отговор #3 -: Май 07, 2007, 17:47:32 pm »
Благодаря ви моми4ета за бързите отговори,тя е ясна работата ве4е,ще идвам на разходка до Пловдив :D
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #4 -: Май 07, 2007, 19:09:47 pm »
Толкова, леко и безболезнено минава, че дори вечерта бях на кръчма да празнувам 8-ми март. Идвай в Пловдив и не бой се за нищо.
« Отговор #5 -: Май 07, 2007, 20:18:35 pm »
Интересно ми е какво целиш да научиш от снимката, казваш че си правила ИКСИ.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Май 07, 2007, 21:04:19 pm »
missy_hrisi моята позната е правила снимка при д-р Даскалов и остана много доволна. :DУспех! :D