Коринка, точно защото е СПЕЦИАЛИСТ ПО СТЕРИЛИТЕТ, а не по проследяване на бременност.
АЗ не живея в Бг, не мога да бъда негова п-ка. Ставаще въпрос за съвсем друго, определението глупав. Е, това ме издразни мен, Кои е упълномощен да класифицира въпросите на умни и глупави. Ти не би ли се засегнала, ако някой ти каже, извинявай, ама въъпроса ти е глупав.
Колкото до мен, ако фиксираш моето изказване по темата за диетите и надебеляването, мисля, че не си права.
1. Към никой конкретно не съм отправяла постингите си и не съм си позволявала никога да нарека конкретна личност, мнението й или въпросите и с епитети от рода глупав.
2. Няколкократно съм посочила, че не искам да обидя никого.
3. Не мисля, че не съм права по въпроса.
Лили, по тази логика, всички тук задаваме въпросите си към непознати в интернет. Направо да ходим тогава при лекарите си и да си ги питаме тях за всичко. Какъв ще е смисъла на този форум тогава. Нали е за споделяне на собствен опит, мнения и взаимопомощ. Не мисля, че определени личности имат право да правят оценки на качеството на въпросите, което може да засегне питащия. Ако наистина ти се стори глупав въпроса, просто отминаваш, не отговаряш или не правиш коментари. Така е по-правилно си мисля, в духа на добрия тон и взаимотношения.
Поздрави и лек ден