0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варираща лутеална фаза?
« Отговор #80 -: Юли 19, 2005, 09:17:43 am »
FreshBreeze, голямо подмазване му дръпна ! Сподед теб щом пиша за първи път значи съм незнаеща????И защо мислиш ,че след като си публикувала определено количвство питания,отговори и т.н това те прави компетентна???И какво като си изчела толкова книги??? Аз също съм изчела много книги ,всеки е изчел много книги и какво - вече знаем всичко? А ти защо се намесваш,какъв ти е проблема?
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #81 -: Юли 19, 2005, 09:23:01 am »
Модератор,обеща че ще поискаш мнение на специалист акушер-гинеколог за верността на моето мнение (цитат) по въпроса.Не ми е приятно да споря с агитката,която така ревносттно си пази територията.А колкото до това,мое мнение няма да  чуе никой от този сайт.Моите уважения!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #82 -: Юли 19, 2005, 09:35:05 am »
максела, пак ли си забравила да си изпиеш хапчетата?
не е хубаво така...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #83 -: Юли 19, 2005, 10:00:03 am »
Цитат на: jam
максела, пак ли си забравила да си изпиеш хапчетата?
не е хубаво така...

Мухахахахахахахах   :mrgreen: . Много яко казано :balk_46:.

maxela, айде да престанеш вече, че ни писна да ни занимаваш с глуости. Вземи прочети още някой учебник и поне попитай нещо смислено.
Айде, със здраве  :wink: .
*
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #84 -: Юли 19, 2005, 10:17:53 am »
Максела, моля те напиши си синтезирано тезата и твърдения , зад които заставаш, защото изсипа толкова безумия тук и ми е трудно да извадя зърното от плявата, ако има нещо такова изобщо. Обещавам да ги покажа на Мели, не ни остана време да се занимаваме с теб тези дни честно. Но просто напиши в прав текст четливо и ясно какво да й покажа!
 Защото ако й дам директен линк към цялата ти тема най-много да отнесеш някой бан.
Айде лек ден!
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #85 -: Юли 19, 2005, 10:19:01 am »
Просто НЕ МОГА да повярвам, че някой може да и толкова НАГЪЛ!!!!
Всички се оптиват да смекчат тона, а максела само нагнетява обстановката.
Търсиш си някой, с който да се дърпаш по цял ден. Намери си друго място за тия работа.
Момичета много сте търпеливи, аз не бих била. Обичам спора, но когато е констрективен. А това празно леене на думи...

Най-лошот, че съсипахме темата на Фрешчето с глупости.
Сори, Фреш!
Поздрави на всички.

"Убий" простака с мълчание!
Не може да има пълно щастие....
*

Anonymous

Варираща лутеална фаза?
« Отговор #86 -: Юли 19, 2005, 11:07:35 am »
maxela,
нямаш ли си друга работа че си дошла тук да се заяждаш с всички.Ама явно няма какво да правиш....Никой няма нужда от твоето мнение.Всички който влизаме тук задаваме въпроси на които ни се отговаря венага.Учим се една от друга в което няма нищо лошо.
Никой никого не е накарал насила да влезе в сайта и да се вслушва в съвети,всички го правим защото го искаме и ни е по добре така.Но ти.....ти според мен трябва да си ходиш защото загуби достатъчно време на всички.
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #87 -: Юли 19, 2005, 12:58:39 pm »
Максела, попитах моят акушер-гинеколог за лутеалните фази - ето какво ми цитира той:
Leon Speroff "For practical purposes, luteal phases lasting between 11 and 17 days can considered normal." p218 Clinical Gynecologic Endocrinology & Infertility 2005
Вече ще приемеш ли нашата теза?  :D
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #88 -: Юли 19, 2005, 13:04:45 pm »
Леон Спероф,доколкото не ме лъже паметта е специалист в областта на климактеричната медицина? Но щом казваш.Добре.И за сетен път предлагам да спрем с това????
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #89 -: Юли 19, 2005, 13:08:52 pm »
Приемам. Само е необходимо да кажеш една думичка - "извинявайте" и още една - "сбърках" и "моля да ми простите".
За да се запази добрия тон  :D
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #90 -: Юли 19, 2005, 13:14:07 pm »
Не мисля че съм сбъркала.
Но казвам едно голямо извинявай.Мисля,че от мен можехте да научите много интересни неща,но това е минало.
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #91 -: Юли 19, 2005, 13:25:11 pm »
Цитат на: maxela

Но казвам едно голямо извинявай.

Не на мен, скъпа, на момичетата.
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #92 -: Юли 19, 2005, 13:50:27 pm »
Цитат на: lilia_black

"Убий" простака с мълчание!

:balk_47:  :balk_47:  :balk_50:
Благодаря ти, Бени!

*

jam

• *
  • 14924
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #93 -: Юли 19, 2005, 13:57:42 pm »
Цитат на: maxela
И за сетен път предлагам да спрем с това????

ТИ ли предлагаш??? ТИ, дето само преди 5 часа отново повдигна темата с тропане по масата и искане незабавно да ти бъде осигурена медицинска консултация???

виж кво, ако ще да си майката и бащата на акушеро-гинекологията и репродуктивната медицина - не ти ща ни акъла, ни съветите!
от толкова налудно-нагло същество, което осмисля дните си само с джафкане по виртуалното пространство, мисля, че е опасно да се взема съвет дори и на тема колко е часът!

апропо, я ми светни една малка загадка. как така преди два дни ти се беше просветлила за лутеалната фаза чрез питане на приятел-гинеколог, а днес вече компетентно коментираш медицинска литература и автори?  :P
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #94 -: Юли 19, 2005, 17:21:30 pm »
Максела, харесвам Джам, харесвам Малък Заек, харесвам Сигнус, Фреши и т.н.

Не харесвам теб.

Мисля, че мястото ти не е тук.

Всички тук са изключително деликтани, чувствителни, с добри познания и опит със стерилитета.
Този сайт е да си споделяме нещата, които не ги пише по учебниците, които ние изживяваме.
За да стигнем до размисъл, за да можем да задаваме адекватни въпроси на лекарите си.
Мисля, че твоите познания  по стерилитета се изчерпват с това, че лутеалната фада е 14 дни.

Което само по себе си е добре.

Някога, някога, много, много отдавна, сякаш в един друг живот и аз мислех, че щъркелите носят бебетата, ако се повеселиш около средата на цикъла.
Реалността се оказа различна.

Понякога си мисля, ако си бях останала онова невежо момиче, какво щях да спечеля и какво да загубя?

Тук се докоснах до много мъка, но и до много сила.

Ти нищо не разбираш, Максела.

Най-добре си тръгни.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #95 -: Юли 19, 2005, 21:34:11 pm »
Да перефразирам по моему многото деликатни изречения, които ти е написала Лали, а именно:

Максела иди се скриии някъде, където слънце не огрява, и не влизай нито тук, нито пък много разсеяно в чата .... както си го правил /а/ до сега!

П.П. Не се включих в дискусията до този момент, за да не хвърлям масло в огъня, ама твоето нахалство не се трае ... ако си дофтор или гинка ... кажи си името ЗА ДА НЕ БЪДА НИКОГА ТВОЙ ПАЦИЕНТ!  

Лично от мене : майната ти!

Момичета знаете ми характера.
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #96 -: Юли 20, 2005, 10:32:20 am »
:balk_47:  :balk_602:  :balk_47:  :balk_47:  :balk_47:
Браво Лейди. Много добре си го казала. И аз от вчера чета и вече много й стана на тази мацка. Да се омита от форумите ни.
*

Наталия

Варираща лутеална фаза?
« Отговор #97 -: Юли 20, 2005, 12:42:23 pm »
Аз пък искам Миксела да стои, защото голямо густо ми носи от време на време някоя такава крамола...признайте, че разведрява. То само с деликатност и съпричастие проблем се не решава. Понякога е нужно "грубо в мозъка"...да се поразвеселим де...ха, ха.  
Но в контекста, който тя създаде, аз искам да попитам привържениците на идеята за регистрация в "клуба", все още ли я намират за суперска!!!. Доколкото си спомням водещата теза беше, че ако има задължителна регистрация, ще се редуцират така добре демонстрираните от Миксела залитания, директни нападки и дори откровено фукане, че няма сериозен проблем /слава богу, за разлика от "старите потребители"/. Та какво пречи на Миксела да се регистрира и в клуба, при положение, че го е сторила във форума, сиреч да всее смут и там.  Къде отива тогава основата на тезата Ви?
*

jam

• *
  • 14924
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #98 -: Юли 20, 2005, 13:46:44 pm »
Цитат на: Наталия
Аз пък искам Миксела да стои, защото голямо густо ми носи от време на време някоя такава крамола...признайте, че разведрява. То само с деликатност и съпричастие проблем се не решава. Понякога е нужно "грубо в мозъка"...да се поразвеселим де...ха, ха.  
Но в контекста, който тя създаде, аз искам да попитам привържениците на идеята за регистрация в "клуба", все още ли я намират за суперска!!!. Доколкото си спомням водещата теза беше, че ако има задължителна регистрация, ще се редуцират така добре демонстрираните от Миксела залитания, директни нападки и дори откровено фукане, че няма сериозен проблем /слава богу, за разлика от "старите потребители"/. Та какво пречи на Миксела да се регистрира и в клуба, при положение, че го е сторила във форума, сиреч да всее смут и там.  Къде отива тогава основата на тезата Ви?

Натали, по първия въпрос и аз съм съгласна с теб - като стара драка, номинирана за престижни награди ( :lol: ), умрем да се дърлям с такива...
по втория въпрос - регистрираната Максела, за разлика от нерегистрираната такава, може да се проследи от къде списва, може да се види дали не списва с няколко псевдонима, а най-вече - може да бъде банната при нужда. това е основата на тезата...

*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Варираща лутеална фаза?
« Отговор #99 -: Юли 20, 2005, 14:11:29 pm »
Цитат на: Lali

Мисля, че мястото ти не е тук.

И аз. Вероятно имаш подобен проблем и ти желая да се справиш с него, но след прочетеното зная, че не си добре дошла тук.