Здравей, Станкова! Днес говорих с моя лекар и с моя ендокринолог - те са на мнение, че трябва да спирам парлодела, а аз съм едва в 6 г.с. и много ме е страх. Няма 100% сигурност, че моята приятелка е абортирала в следствие на спрения парлодел (4 г.с.). Аз самата бях до снощи на 1/2 вечер, но сега като ми казаха твърдо да го спирам на своя глава намалявам дозата на 1/4 вечер и смятам поне няколко дена да е така, докато прекратя приема. Искат като напредне бременността да направя контрола на пролактина, за да видят стойностите. Ти си на 1/2 на ден и ти остава малко. Стискам ти палци. Предполагам, че твоите лекари са на мнение, че парлодела не вреди на плода, такова нещо бях чела и за някъде тук из форума.Вече и аз незнам какво да мисля. Тази вечер пих 1/4 и то направо тайно, защото моя мъж е лекар и смята, че лекарите се слушат, обаче аз не посмях да спра от 1/2 направо. Дано не греша. Но като виждам ти продължаваш почти през цялата бременност да го пиеш. Това да пиеш парлодел по време на цялата си бременност твоя лекар по каква причина го е решил? Съвсем се обърках вече...И аз съм в голяма питанка като теб. Но каквото и да решиш питай - изобщо не се стеснявай! Това е мнението ми. Дано всичко е наред и най-важното спокойствие, така поне аз се окуражавам. До скоро!