Пих китайския чай Гинекор и бях доволна от него. Сега ще започвам да го пия отново. Чух че имало ефект от него. Приятелка на моя роднина е забременяла след втория курс. Вярно, че при всеки е различно, но все пак се надявам и при мен да се получи. На опаковката /доколкото си спомням/ пише: Препоръчва се при възпаление на маточните тръби, безплодие, миоми, нарушение на менструалния цикъл и др. Това е китайски чай, който се внася в България през Русия и на опаковката пише на руски език. Аз си го поръчвам чрез дистрибутор във Варна. Струва 29 лв за 100 грама, а 100 грама стигат за месец /може и повече/.
Сутрин слагам по 1ч.л. в 200 гр. гореща вода. Кисне 1 час. Пие се 3 пъти на ден половин час преди хранене. За повече информация за китайските лекарства, влезте в Google и напишете Гинекор. Излиза сайт с китайските лекарства. Оттам можете да намерите и други полезни неща. Има и едни превръзки, за които също се говорят много хубави неща. Напоени са с много билки. Една превръзка може да се носи 2 дни. Носи се преди и след цикъл. От сигурен източник знам, че в Китай ги носят и малките момичета, още докато са в пубертета. Така се предпазват от женските болести. Лошото е, че всички чайове и т.н. са малко скъпички, но аз толкова пари за лекарства съм дала, че 30 лв. са нищо.