Момичета, във връзка със зацапването искам да ви питам нещо. Като чета различни теми и разбирам, че има:
1. зацапване по време на овулация;
2. зацапване преди цикъл (прокапва малко и в следващите ден-два започва по-обилното кървене);
3. зацапване при имплантация (между 7 и 10 ден след овулация);
4. зацапване на датата, на която се очаква цикълът (прокапва и спира);
5. и цикъл, който толкова оскъден, че прилича на зацапване.
Случвало ми се зацапване от 2-рия вид, но само за два-три часа и си започва по-обилното кървене.
Сега обаче на датата, на която се очакваше да ми дойде (вчера) цял ден буквално 5 кафеникави капки, през цялата нощ - едно кафяво петънце. Днес количеството едва се е увеличило и представлява кафяви парцалчета, които забелязвам при ходене по малка нужда и никакво кръвотечение, както се случва при нормалния ми цикъл. Такова нещо никога не ми се е случвало до сега. Вероятноста да съм бременна е много малка, тъй като сме със спермограма малко под нормите за подвижност и морфология и чакаме да дойде време за инсе към края на май. Само да вметна, че и БТ в деня преди първите леко се понижи, на следващия ден пак се вдигна и си седи 37.2.
Чудя се това нещо що за зацапване е, за какъв проблем може да става въпрос? На някой случвало ли му се е подобно нещо?