0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Зацапване преди цикъл
« Отговор #20 -: Април 24, 2008, 16:49:09 pm »
А вие кой ден броите за пръв на цикъла?
Когато кръвта е червена ?Или когато се появява това зацапване?
« Отговор #21 -: Април 24, 2008, 19:55:33 pm »
Когато кръвта е червена.
*
« Отговор #22 -: Април 24, 2008, 21:04:22 pm »
В такъв случай излиза ,че менструалният ми календар  не е верен....
Както и изследванията ми.
*

lawyer

« Отговор #23 -: Май 16, 2008, 11:19:29 am »
Момичета, във връзка със зацапването искам да ви питам нещо. Като чета различни теми и разбирам, че има:
1. зацапване по време на овулация;
2. зацапване преди цикъл (прокапва малко и в следващите ден-два започва по-обилното кървене);
3. зацапване при имплантация (между 7 и 10 ден след овулация);
4. зацапване на датата, на която се очаква цикълът (прокапва и спира);
5. и цикъл, който толкова оскъден, че прилича на зацапване.
Случвало ми се зацапване от 2-рия вид, но само за два-три часа и си започва по-обилното кървене.
Сега обаче на датата, на която се очакваше да ми дойде (вчера) цял ден буквално 5 кафеникави капки, през цялата нощ - едно кафяво петънце. Днес количеството едва се е увеличило и представлява кафяви парцалчета, които забелязвам при ходене по малка нужда и никакво кръвотечение, както се случва при нормалния ми цикъл. Такова нещо никога не ми се е случвало до сега. Вероятноста да съм бременна е много малка, тъй като сме със спермограма малко под нормите за подвижност и морфология и чакаме да дойде време за инсе към края на май. Само да вметна, че и БТ в деня преди първите леко се понижи, на следващия ден пак се вдигна и си седи 37.2.
Чудя се това нещо що за зацапване е, за какъв проблем може да става въпрос? На някой случвало ли му се е подобно нещо?  :help:
« Отговор #24 -: Май 16, 2008, 11:49:30 am »
Сега обаче на датата, на която се очакваше да ми дойде (вчера) цял ден буквално 5 кафеникави капки, през цялата нощ - едно кафяво петънце. Днес количеството едва се е увеличило и представлява кафяви парцалчета, които забелязвам при ходене по малка нужда и никакво кръвотечение, както се случва при нормалния ми цикъл. Такова нещо никога не ми се е случвало до сега. Вероятноста да съм бременна е много малка, тъй като сме със спермограма малко под нормите за подвижност и морфология и чакаме да дойде време за инсе към края на май. Само да вметна, че и БТ в деня преди първите леко се понижи, на следващия ден пак се вдигна и си седи 37.2.
Чудя се това нещо що за зацапване е, за какъв проблем може да става въпрос? На някой случвало ли му се е подобно нещо?  :help:

Случвало ми се е и съм го броила за цикъл.  Имала съм последователни такива, много оскъдни, цикли.  Защо не си направиш един тест за бременност, за да знаеш със сигурност дали се налага поддържаща терапия.  Ако тръбите ти са проходими, има доста забременяли момичета със спермограми по-лоши от вашата.  Щом чакате инсеминация, значи надали са толкова зле нещата :).  Успех и дано не е менструация!
« Отговор #25 -: Май 17, 2008, 22:42:41 pm »
Момичета и аз да попитам за зацапване.Аз май както се изказа 1 д-р /дето ме оперира без да има нужда/,че съм обърнала гинекологията с краката нагоре.Моето зацапване е от свършването на цикъла до следващия.Така съм от 3-4 мес.Ходих на док(тук,в Варна) и той ми каза че "ще е нещо хормонално,нали си знаеш проблема"Аз наистина имам хормон.проблеми и съм на ХЗТ от 5 год.,пия фемостон и ми идва по часовник фалшив мензис/без овул./Да, ама такова цапане досега не е имало.Всеки ден наред с хроничното бяло течение си имам и кафеви "парцалчета",мн.малки. Хормони не съм изследвала скоро защото ги пия и резултата няма да е реален.Трябва да ги спра  за 1-2 мес.за да се изследват ,ама ме грабват горещите вълни+другите екстри към климакса и не се трае.Освен това Владимиров ми каза в никакъв случай да не ги спирам.Сега съм в пълен "Х".Имате ли идея какво може да е и какво да правя :balk_80:?