Lan, искам да те попитам на колко време ходиш на ЖК. И как си забременяла нормално или инвитро.Извинявам се, но ми се струва, че много често ходиш да те следят.
Нормално забременях, от онези щастливки, при които след хидротубация тръбата се реканализира (каквото и да значи това), макар че не се знае дали в това е причината или комбинация от много фактори. Ходих веднъж месечно, докато показателите от изследванията не се влошиха миналия месец и пак не съм ходила на преглед, а само на нови изследвания, за да се видят как стоят нещата. Иначе вярно е, че ме гони параноята, но не ходя по-често от колкото ме съветва лекаря ми. Аз му вярвам безрезервно.
Mari_Pz, още за онези лоши резултати няма обяснение. Стерилната урина е без бактерии, но левкоцитите в нея са вече почти двойно над нормата. Освен това - наличие на кетотела, понижен хемоглобин и вече и отклонение в еретроцитите в кръвта (ама не си спомням нагоре или надолу)
.
Другото, което ми е много интересно - в урината голямо отклонение в левкоцитите, а в кръвта - не. Вярно е, че са на горна граница, но все пак са си в норма
.