По въпроса за хемоглобина - най-доброто нещо, което много помага и държи хемоглобина висок е червеното цвекло. Приготвена салата от него и ядене поне 2-3 пъти в седмицата правят чудеса. Аз така си помагах, за да не пия големи дози желязо. Много е вкусно с добавен ким вътре. Освен това телешко месо също се препоръчва да се яде в по-големи количества.
За гаденето,
Роби, можеш да си вземеш соленки или солети и преди да станеш от леглото - хапвай по няколко. Не се изправяй рязко, също така не се навеждай много ниско и не се изправяй рязко ако се наведеш. Не знам какво да ти кажа за това, кога преминава. При всеки е различно. Предната бременност ми се гадеше съвсем малко, само сутрин, естествено без екстрите на повръщането почти, а сега ми се гади 24 часа в денонощието. Просто си зависи явно от бебето, но как точно - нямам обяснение. Обонянието ти се изостря и ти става зле от най-странни неща. За съжаление няма лек от това, но пък резултата накрая си заслужава всички тегоби
Аз да си кажа - вече съм малко по-спокойна. Днес бях на лекар и резултатите от кръвната захар са добри. За сега нещата се оправиха с диета. Много се радвам, че бая се бях стреснала.
Пожелавам ви на всички да се справите с гадните бактерии и да мине всичко безпроблемно!