0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременните- 3 част
« Отговор #200 -: Май 28, 2007, 18:02:54 pm »
Ами довечера ще се чуем с доктора ми, за да уточним какво ще правим.
*
« Отговор #201 -: Май 28, 2007, 18:28:06 pm »
Mari_Pz, и аз чакам с нетърпение да излязат моите резултати. Тази, която я пуснах в сряда не са я обработили и утре ще ходя за нова  :(. Много се ядосах, защото специално питах дали ще стане, с оглед на почивните дни, ама нейсе!
Намирам за безкрайно странна тази разлика м/у обикновената и стерилната. В една и съща лаборатория ли са правени и с каква разлика във времето? Какво наложи стерилната?
« Отговор #202 -: Май 28, 2007, 18:35:15 pm »
В една от предишните ми обикновени имаше леко завишен белтък. Затова тръгнахме да я изследваме. В една и съща бяха обикновените и 1 от стерилните между тях правена.
*
« Отговор #203 -: Май 28, 2007, 18:58:42 pm »
Ами дано да се оправиш бързо! :kiss:
« Отговор #204 -: Май 28, 2007, 19:23:28 pm »
Ами дано!
*
« Отговор #205 -: Май 28, 2007, 19:39:24 pm »
Mari_Pz, стискам палци бързо да се справиш с тези гадинки!

Айде и аз да се оплача :(
Преди малко си видях резултатите от изследванията - левкоцитите са ужасно завишени - 14.4 при горна граница 10.5. Иначе нямам никакви оплаквания, нищо не ме боли, бебчето расте (според ЖК), урината ми е чиста. Вече не знам какво да си мисля  :(  Тия дни съм на лекар, но дотогава ще има да си блъскам главата. Имате ли някакви идеи от къде би могло да се е появило това възпаление?
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #206 -: Май 28, 2007, 19:53:08 pm »
Нормално е да са завишени левкоцитите- нали си чувала, че бременността е най-голямото противоречие. Все така лека до края   :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #207 -: Май 28, 2007, 20:05:16 pm »
Нормално е да са завишени левкоцитите- нали си чувала, че бременността е най-голямото противоречие. Все така лека до края   :)
Мини, дано да си права и наистина да няма нищо обезпокоително.
Другото страНно нещо при мен е, че ТСХ преди месец беше много нисък - 0.13, а сега е 1.69. Иди че разбери кво става.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #208 -: Май 28, 2007, 20:12:32 pm »
Mari_Pz, дано се нормализират нещата!

Сиа, и мойте левкоцити са завишени, по малко от твойте /11.5 / пак при граница
10.5, но завишени. Четох много и както казва Мини, май е нормално да е така.
Аз пък си имам белтък в урината, и утре пак ще ходя да давам.
« Отговор #209 -: Май 28, 2007, 20:17:42 pm »
E и аз бях с този гаден белтък,преди да изследвам стерилна. Без да те шашкам, но не е зле да пуснеш и такава.
*
« Отговор #210 -: Май 28, 2007, 20:23:25 pm »
Надин, стискам палци да не е нещо сериозно!
И аз доста четох за левкоцитите, но общото мнение е, че при бременните горната граница е до 12.
Ще пробвам да не се шашкам и ще си изчакам прегледа в четвъртък.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #211 -: Май 28, 2007, 20:24:00 pm »
E и аз бях с този гаден белтък,преди да изследвам стерилна. Без да те шашкам, но не е зле да пуснеш и такава.

Да, ще се наложи наистина.
Мари, ти казваш "бях с този гаден белтък" означава ли, че вече нямаш?
Изобщо има ли спасение?
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #212 -: Май 28, 2007, 20:26:11 pm »
Надин, стискам палци да не е нещо сериозно!
И аз доста четох за левкоцитите, но общото мнение е, че при бременните горната граница е до 12.
Ще пробвам да не се шашкам и ще си изчакам прегледа в четвъртък.

Дано да не е!
А ти не се шашкай, моля те! Ей къде е четвъртък!
« Отговор #213 -: Май 28, 2007, 21:33:11 pm »
Ами точно заради завишен белтък ме пратиха да изследвам стерилна урина - първият път. После уж чиста обикновена, даже идеална - пък резултата отново е - 10 на 4. Обаче преди малко се чух с моя доктор и ще изчакаме една седмица и ще повторим изследването. Чак тогава ще решим как ще действаме (по-точно какво да пия). Късмет мацки, ясно е, че бременните са склонни към такива неща.
*
« Отговор #214 -: Май 29, 2007, 09:43:34 am »
Момичета малко ми е съвестно да ви питам виждайки колко по-сериозни теми обсъждате  :oops:, по които за съжаление не мога да помогна, защото още не знам, НО от няколко дена постоянно ми се гади и все ме избива на повръщане (слава богу без). Вече съм в 15 с. и бях чела, че това са оплаквания само за първите 3 месеца. На някого случвало ли се е?
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #215 -: Май 29, 2007, 09:48:16 am »
Момичета, тази сутрин дадох урина /обикновенна / и пак имам белтък,
имам си бактерий, и левкоцитите са се повишили 12-15 на поле/бяха 8-10 на поле/
Тези левкоцити много ме тревожат, а за бактерийте ще трябва стерилна,
но като се видя с доктор в петък, ще каже кога да пусна.
Ако някой има представа от какво се повишават левкоцитите, нека сподели.
Благодаря ви.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #216 -: Май 29, 2007, 09:54:29 am »
Момичета малко ми е съвестно да ви питам виждайки колко по-сериозни теми обсъждате  :oops:, по които за съжаление не мога да помогна, защото още не знам, НО от няколко дена постоянно ми се гади и все ме избива на повръщане (слава богу без). Вече съм в 15 с. и бях чела, че това са оплаквания само за първите 3 месеца. На някого случвало ли се е?

Роби, мила, ами ти си още в 3-ия месец :lol:
Аз, знам, че при всеки е индивидуално, да не те плаша, ама
има случаи и до последно повръщат. Дано при теб не е така!
Ще се оправиш, споко :wink:
*
« Отговор #217 -: Май 29, 2007, 09:55:04 am »
При обикновената урина може да попадне течение от влагалището и оттам да са повишени левкоцитите. По време на бременност женският организъм е по-податлив на различни гъбични инфекции и оттам да са завишените левкоцити.
*
« Отговор #218 -: Май 29, 2007, 10:06:47 am »

Роби, мила, ами ти си още в 3-ия месец :lol:
Аз, знам, че при всеки е индивидуално, да не те плаша, ама
има случаи и до последно повръщат. Дано при теб не е така!
Ще се оправиш, споко :wink:

Леле как се изложих, ама аз си мислех, че третия месец от бремеността свършва в 13 с. :oops:???
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
« Отговор #219 -: Май 29, 2007, 10:10:14 am »

Роби, на етърва ми й се повръщаше и дори повръщаше докато не роди. даже наскоро ми каза, че на операционната маса за секциото е щяла да повърне :)
така че... при всеки е индивидуално, не се шашкай.
дано при теб е по-леко, все пак.

да се включа и в темата за левкоцитите - проблем ли е ако в изследването пише, че има единични левкоцити в урината?