Обикновенно и двете едновременно. Всички казват, че не можеш да я объркаш с нищо друго. Аз все още нямам, но за сметка на това от около седмица изпитвам силен натиск, много ниско долу, придружен с много силни менструални болки, явно бебето се приготвя да излиза? Как мислите дали това може да е признак за наближаващо раждане?
Как да не можеш да я сбъркаш бре?! Аз ги умея тези работи
. Точно така го чувстам като натиск придружен с лека болка или като удър в корема може би - не чувствам така разпространеното стягане като камък. Даже бях удивена, когато д-р Томова ме светна, че в момента на прегледа имам контракция! Всичко е много индивидуално. При следваща бременност, вече няма да я бъркам контракцията.
mimi007, комбинираните витамини не се препоръчват от много лекари. Не се усвояват добре от организма, някои водят до преждевременно втвърдяване на костите и т.н. Обаче и не се знае точно какво си купуваш, защото това, което пише на опаковката много рядко съвпада със съдържанието вътре...Дето се вика - рекламата ги продава основно, иначе е добре да се пие витамин или минерал, на който имаш липса (но след изследване), като някои витамини пак си вървят в коплект с други, но това е вече друга тема.