Момичета,търся съвет ако вие сте се сблъскали с този проблем или ако познавате други момичета с такъв.Заради антифосфолипидния синдром от 5 месеца съм на аспирин протект,но от друга страна аспирина е абсолютно забранен за хора с алергии.При мен последно диагнозата е астма с преобладаваща алергична компонента.Досега горе-долу я карах някак хем с аспирина,хем с алергиите,но от 10-на дни нещата се влошават и тази нощ беше много зле.Първия път се събудих с чувството,че за кратко съм спряла да дишам,а оттам насетне почти не съм мигнала,защото не ми стига въздуха,опитвам се да лежа наляво заради бебо,но става още по-зле и в момента освен че още не ми стига въздуха усещам някаква тъпа болка в дробовете.В понеделник бях при алерголожката,но тя каза,че абсолютно нищо не може да ми даде щом съм бременна,освен един спрей за носа Кузихром.Въпреки,че пише че може да се ползва от бременни чак снощи се престраших да сложа една доза,но както ви споменах беше много зле.Най-много се притеснявам за бебето.Заради антифосфолипидния трябва да му осигуря възможно най-добро кръвообръщение,но като легна на ляво дишам още по-трудно,а и малкото трябва да получава кислорода си от мен.Излиза,че в момента не мога да му осигуря каквото му е нужно и се притеснявам дали е добре.Вероятно и това че почти не спа от няколко дни също не е добре за него.Не бих издържала дългия път до София,за да потърся специалисти там,а тук нямам други варианти за консултация със специалист.