Сестра ти правила ли си е изследвания,например микробиология?Откога е течението.Аз по принцип съм си с по обилно течение.Винаги съм била така. ,от около 2 години преди изобщо да имам менструация и много преди да започна да водя полов живот!
Аз също съм така, peroshinka link. Аз също имам бяло течение още преди да ми дойде за първи път и преди да започна да водя полов живот. Но това нещо е много неприятно, защото понякога се получават такива едни ситуации. Както казах и предишния път, година съм се лекувала, но забравих да кажа и сега ще допълня, че ми казаха, че при едни хора са с по - силно, а други с по - слабо бяло течение и дори да го лекуваш, ако си с повече, няма да ти мине наведнъж. Мили момичета искам да ви попитам един въпрос, ще съм ви много благодарна, ако ми помогните. Днес сме 8 - ми, а на мен ми идва на 19-ти - 22-ри, някъде там. просто смятам, че ми още рано да ми идва, а корема така ми се е полул и такъв некомфорт чувствам, а не съм бременна, на 100 процента. Някой имал ли е такъв проблем, дали ще можете да ме посъветвате. Смятам, че се познавам изключително добре и смятам, че сигурно имам някаква инфекция, пак, та така ми се е полул корема. Даже мойте колежки ме питат, дали съм бременна, защото корема ми е бил много голям, е не чак толкова, но все пак, защото аз съга съм облякла една много плътна пола и от нея още повече изпъква корема. Ще чакам отговори, благодаря Ви предварително.