0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Фертилни дни - по ниска БТ ???
« Отговор #20 -: Април 25, 2007, 13:20:14 pm »
 Ами аз за това по4нах да се интересувам,за6тото от 10 месеца опитваме и няма резултат!!!
 Но се надявам да се получи (а останалото е в крага на 6егата) :)
« Отговор #21 -: Април 25, 2007, 13:33:15 pm »
kivira и аз от скоро меря БТ, и аз не съм спец, и аз НИЩО НЕ РАЗБИРАМ.Но съм чела, че не е правилно да се прави секс всеки ден, защото се разрежда спермата и се влошава нейното качество! Други пък казват да правим секс, когато си поискаме! Ха сега,де! Всъщност май по-добре е да се прави любов, а не секс и чудото ще стане НАДЯВАМ СЕ!Тук всички на това се надяват,де !
Всъщност току що видях, че и други са отговорили !

« Отговор #22 -: Април 25, 2007, 13:34:43 pm »
kivira, шегичката настрана, но на лекар ходила ли си?  Десет месеца са време за лекар, няма смисъл да чакате повече.  Идете на специалист, направете спермограма и действайте.  Пожелавам ти много късмет и както казват тук момичетата -- дано не се задържиш дълго в редиците ни  :goodluck:
« Отговор #23 -: Април 25, 2007, 14:09:39 pm »
 Сьгласне сьм с вас!!! Сигурно е така и така 6те постьпя за вбьде6те,но има не6то което ме тормози - имам стомах4е(никога несьм имала),боли ме всеки ден,4увствам се изморена и изто6тена - вьпреки 4е по цял ден сьм вка6ти и неработя,спими се ужаснои всички тези симптоми са нови и непознати за неме???
 Незнам на какжо се дьлжьт???
 Вьпро ми е - каква е БТ при бременни??? - просто да знам!!!
« Отговор #24 -: Април 25, 2007, 14:22:01 pm »

Идеята на меренето на температурата е да забележиш двуфазността на цикъла, за да знаеш кога ти е уволацията и да бебеправите сериозно в този период.  След овулация температурата се покачва и акоима бременност -- остава висока.  Симптомите, които описваш са хубави  :crossfingers: :bfp:, дано да се изненадаш положително.  Кой ден от цикъла ти е, има ли закъснение?  Някои момичета казват, че при настъпване на бременност са почувствали симптомите веднага, дано и с теб да е това случая.  Дочакай закъснение и направи тест  :crossfingers:.
« Отговор #25 -: Април 25, 2007, 15:57:28 pm »
Сьгласне сьм с вас!!! Сигурно е така и така 6те постьпя за вбьде6те,но има не6то което ме тормози - имам стомах4е(никога несьм имала),боли ме всеки ден,4увствам се изморена и изто6тена - вьпреки 4е по цял ден сьм вка6ти и неработя,спими се ужаснои всички тези симптоми са нови и непознати за неме???
 Незнам на какжо се дьлжьт???

Дано новините да са добри!
 :D
*
« Отговор #26 -: Април 26, 2007, 15:59:16 pm »
kivira, не искам да те обезкуражавам, но днес ти е едва 16-ти ден...който ми се струва доста рано за потвърдена О., камо ли за някакви по-сериозни изводи. Според мен О. ако е имала такава би трябвало да е около 14-15-ти ден, за което трябва да имаш поне 3 потвърдени високи БТ-ри. Тест за О. правила ли си? Колко дни ти е цикъла?...Не бързай да се терзаеш още от сега...на всички нас, които ни се иска да стане чудото ни се струва че имаме всички възможни симптоми за бременност и накрая като ни дойде М. ...страдаме...имай търпение...знам колко ужасно е това чакане ... :goodluck: