0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Пак аз с моите некадьрни вьпроси!!! Понеже си меря БТ от 1на седмица и незнам все о6те вьздеиствието на БТ кьм организма и за4еването - днес ми е 2ри фертилен ден и БТ ми е по ниско отколкото през обикновените дни??? Меря я така както е описано!!! Какво може да озна4ава тази ниска БТ???
На мен ми е странно да се достига БТ по ниска дори от 36 градуса.Може за теб това да е нормалната Т и да няма нищо странно.Не знам. Но аз лично бих мерила един цикъл с друг термометър,просто за да видя дали пак ще покаже същите стойности.Все пак да не забравяме, че при всеки, всичко си е индивидуално ПС: Има ли резултат от Pantogar-а ?
Kaкто казва Перушинка, може и от дигиталния да дава такива странно ниски температурни нива. Иначе ако искаш да пробваш с живачен, в началото на новия цикъл направи смяната.ПС: Пиши ако има ефект от витамините и Pantogar-а
Мацки, аз не съм спец, но моята температура редовно си пада до 36 градуса, без да имам овулация. Ако бях на твое място, ламичке, бих се захванала с насъщата работа по бебеправенето
и много очарование !Иначе нямам кой знае какви шансове, след 15 години брак с мъжленцето мило!
Но мисля,4е ако опитваме всеки ден-без зна4ение какав е може и да ули4им правилния!!!