Здравейте момичета,
Много ми липсвате, но вече някяк времето кътна.С бебка сме все по разходки и аз така слънчасах единият ден, че едва оживях, но вече разумно се скатавам някъде на шарена сянка.С як тен сме и двете.
Новините около нас са няколко:1) Вече лазим стабилно и искаме много да се упражняваме.2) Седим си спокойно.3)Мятаме се насам, натам и си мърдаме играчките по цялото легло, борим се яко с 1 прасе играчка и е доста смешно. 4) Казваме баба от 3 дни вече, за мама още не го докарва, но се надявам и това да стане. 5) Ядеме вече какво ли не без глутен и разните там по-засукани неща и Слава Богу апетита ни се оправи, че вече съвсем бях излудяла. 6)Опитваме се да се изправим, което на мен ми е доста интересно на толкова малко месеци, ама като компанията по разходки е все от по-големи деца и гледам как бебката с интерес ги следи и иска да си играе и тича и тя с тях, та си мисля че това и е голям стимул.
А сега да питам как сте с кг-те?Аз уж свалих доста,ама пустия ми корем си седи и умирам от яд, чувствам се като желе направо.Опитвам всякакви диети, но нещо не ми се получава.
За предложението за среща съм много за, но дано сме още тук че ни предстои да си починем за малко при баба в МОнтана:)
И за да не изневеря на традицията с въпросите да питам сега няколко нещица:1) След като се сложи 3 пентаксим какво още има да се слага като ваксини? Четох някъде нещо преди време, но сега не мога да го намеря, а и нямам време, затова ще съм благодарна, ако ме светнете. 2) Линолата като се сложи във водата на бебето мие ли се и с нещо друго?Колко често може да се ползва? 3)Къде могат да се намерят хубави буйки, че за сега само по чорапки не става навън, а с терлици направо спарвам малката.4)Как точно става номера с контейнерчето за взимане на урина на момиченце?В сряда сме на ваксини и разните там изследвания , а не съм много наясно как да направя процедурата с вземане на пробата?
Гане, за полипа спокойно.Аз също прокървих в началото от полип и ходих в МА при Дяволов да ме гледа.Бях се шашнала сериозно какво става и че ще загубя бебето, но всичко трая кратичко и кървенето спря.Помня, че пих магнерот и разни там други простотии и почивах повечко, но като цяло страшно май от полип няма.При мен той по обяснение на докторите се бил получил от хепарина и както ми обясниха после при раждането и даже преди него сам изчезвал.Аз обаче малко немарливо подходих по въпроса с прегледа след секцио и още не съм ходила да видя какво е положението, но тези дни и това ще свърша./Надявам се да съм ти била поне малко полезна/.
Мацки и накрая да се похваля, че днес ставаме на цели 6 месеца.Черпя Ви виртуално.