Здравейте момичета. Дълго време се борих с e.Coli и c.Albicans. Изчетох всички форуми, ходих при 5-6 гинеколога, но каквото и да правих те винаги се появяваха. С мъжът ми спазвахме всички съвети стриктно - бельото перях само на ръка, после задължително го гладя, не нося прашки, не ползвахме никакви интимни гелове и двамата пиехме хапчета, мазахме си кремове, аз ползвах вагинални глоболи, правихме промивки, спряхме да ядем захар.
Сега не изчетох целия форум, защото последните ми няколко изследвания са чисти и мисля, че вече съм намерила нашето лечение. Когато видяхме ефектът, мъжът ми каза: от къде прочете, влез и напиши и сега като видях темата реших да споделя своя опит. На нас ни помогна Цитросепт. Знам, че при някои момичета не е помогнал, но според мен те не са били достатъчно упорити. Първия път го пихме три месеца, всеки ден и от време на време си правихме промивки като в преварена вода капваме няколко капки Цитросепт. Казвам първия път, защото после го спряхме, така преценихме, прекарахме цялото лято на морето, сега си го взехме профилактично и сме много щастливи. Животът ни се промени с появата и ИЗЧЕЗВАНЕТО на гъбичките. Надявам се да помогне и на други, цената му е малко висока, но по - рано като обикалях гинеколози не мисля, че съм давала по - малко пари, а и мисля, че това спокойствие си струва. Ако имате някакви въпроси пишете ми, на по - добре на E-mail, че тук може и да не го прочета.