0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: вагинални гъбички
« Отговор #140 -: Април 21, 2009, 21:17:50 pm »
Black_rose използвам интимен лосион"Нивея",но съм го купила след като усетих това дразнене..и минах напълно на памучно бельо,и то бикини, всичките пражки съм ги изхвърлила..

интимните лосиони също дразнят и стимулират гъбичките,за препоръчване е да се използва медицинска козметика-поне така знам от гинеколог
другото което много помага при мен е всяка вечер миене със смрадлика
*

.....

« Отговор #141 -: Май 02, 2009, 02:24:38 am »
Има ли някои в момента,който може да ми отговори спешно ???
« Отговор #142 -: Май 02, 2009, 17:14:13 pm »
А какъв е въпросът ти ?
« Отговор #143 -: Май 07, 2009, 21:47:33 pm »
Здравейте!
Може ли някой изпатил от гъбички да ми каже за колко време минават? Получих ги след упротреба на антибиотик, а утре или най-късно вдругиден очаквам О. Ще пия Кандизал и глобули Ломексин (след консултация с док). Започвам ги от тази вечер. Кога най-рано мога да правя секс? Утре съм на док, но се надявах някоя от вас да ми помогне с инфо по-рано. Благодаря ви предварително!
« Последна редакция: Май 07, 2009, 21:50:46 pm от deska_meska »

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #144 -: Май 07, 2009, 22:10:05 pm »
deska_meska докато трае лечението по-добре не правете секс или с презерватив би трябвало и на мъжа ти да изпишат нещо,питай док.Успех дано бързо ги изгоните.
« Отговор #145 -: Май 07, 2009, 22:35:10 pm »
Дени, аз правих ЦС на 01.05. и ми изписаха антибиотик. Преди това не съм имала проблем, проблемът дойде след антибиотика, а от ЦС до момента с мъжа ми не сме правили секс, така че едва ли той е източника.

« Отговор #146 -: Май 07, 2009, 23:02:45 pm »
  Ломексина е една глобула.Като я поставиш ,изтича за около седмица.Поне при мен е за толкова време.Най-добре е да не правите секс,преди да е приключило лечението за да е ефикасно.По-добре пропуснете този месец.
« Отговор #147 -: Май 07, 2009, 23:12:16 pm »
  Ломексина е една глобула.Като я поставиш ,изтича за около седмица.Поне при мен е за толкова време.Най-добре е да не правите секс,преди да е приключило лечението за да е ефикасно.По-добре пропуснете този месец.
Да,така е и аз съм слагала Ломексин,а след това имах Феминела ваги.
Перушинка,голямо наказание-един месец без секс.Може,но с презерватив. :lol:
« Отговор #148 -: Май 07, 2009, 23:25:38 pm »
  Имах предвид да не правят секс докато не изтече глобулата,иначе ако я сложи и правят ще е безсмислено ,дори и с презерватив :P  .  А момичето пише ,че очаква О тези дни.По-добре този месец да пропуснат О.
« Отговор #149 -: Май 07, 2009, 23:36:07 pm »
Не знам аз съм слагала и други глобули и вагинални таблетки,но не са ми казвали да не правим секс,за да не изтекат.Когато имах гъбички се лекувахме и двамата с мъжа ми и си спомням,че лекаря ми каза да правим секс със презерватив,затова й го казах.За всеки случай може би е по-добре да не правят секс-не знам.Ако някой знае повече нека да сподели.
« Отговор #150 -: Май 08, 2009, 01:54:52 am »
peroshinka,мерилин благодаря ви, момичета! Явно този месец ще изтърва О, а ще се надявам на следващия.
Мерилин, какво искаше да кажеш с това, че след Ломексина си имала Феминела ваги? Да не би да имат странични ефекти тези глобули?

« Отговор #151 -: Май 08, 2009, 16:25:13 pm »
Не,мисля че е заради странични ефекти на Ломексина.Феминела ваги подсилва нормалната микрофлора във влагалището и го прави по неподатливо към инфекции.
« Последна редакция: Май 08, 2009, 17:44:47 pm от мерилин »
« Отговор #152 -: Май 08, 2009, 20:30:11 pm »
Мерилин, благодаря ти!  :D

« Отговор #153 -: Май 11, 2009, 13:20:21 pm »
Биха ми инжекция Diprophos противоалергична и след няколко дни хоп гъбички !Ужассс!!!
Лекарят ми предписа глобули Гино-Дактарин - 3 бр.за три вечери и Клотримазол за мазане .Но се чудя , защо не ми е предписал този Ломексин , който действа 1 седмица , или Феминела ?Може ли ако след 3-дневният прием на Гино - Дактарин , при положение , че ефект има , но не съм се оправила напълно , да го накарам да ми предпише някои от тези глобули , за които вие пишете ..., защото той използва след това Клион Д по принцип ???
« Отговор #154 -: Май 11, 2009, 22:00:54 pm »
  Не е задължително да ти изписва Ломексин.Има десетки такива вагинални глобули и лекарят ти  е преценил,че ще ти изпише Гино-Дактарин.То също е добро лекарство.Ако не си се излекувала би трябвало да ти приложи друго лечение.Успех!  :P
*

vkrrusteva

вагинални гъбички
« Отговор #155 -: Юни 02, 2009, 13:18:11 pm »
Neznam kakvo da vi kaja... Az imam Vaginani gubichki i veche treta godina se borq s tqh.Dokato gi izlekuvam i te pak se poqvqvat. Piq i imunostimulanti. Veche s moq priqtel nepravim sex zaradi tova a te produljavat da se poqvqvat. Opitah vsichko. Ako nqkoi mi kaje kakvo oshte da probvam shte sum mu mnogo blagodarna. Az probvah s promivki s prahcheta i s bilki dori. Pih antibiotici kakto i sveshtichki.

Пиши на кирилица моля!
« Последна редакция: Юни 02, 2009, 13:19:57 pm от Pesheck »
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #156 -: Юни 02, 2009, 15:15:28 pm »
А приятеля ти лекува ли се?Ако не той ти ги натриса обратно и се получава един омагьосан кръг.Лекар трябва да ти назначи лекарствата и за двамата.
*

Tiaaa

« Отговор #157 -: Юни 09, 2009, 23:24:28 pm »
Здравейте, имам конкретно въпрос към Black rose (може и друг да ми отговори)- дали случайно знаеш, нещо повече за гъбичките -Candida Krusei. Тъй като, четох във сайта за другите разновидности на Кандида , но никъде не видях , някой да се оплаква от този тип гъбички. Та ако някой има повече инфо за тази разновидност да ми пише, също дали се е излекувал и дали има рецедив.  :( :( :(Благодария Ви предварително!!! :wink:
« Отговор #158 -: Юни 10, 2009, 11:34:21 am »
Здравей, Тиа !
Не знам кой знае какво за този вид Кандида, освен че е резистентен щам и доста трудно се поддава на лечение. Всичко, което съм чела по въпроса, го има в интернет. Излезе ми на втората микробилогия, когато бях бременна, нямах никакви симптоми или оплаквания, но то и не е задължително. Изписаха ми.....вече не помня точно препарата (нещо с Д, ако не се лъжа), но като четях листовката там пишеше, че няма ефект при резистентните щамове  :lol: Зарових се да чета в интернет по тази тема и в крайна сметка така и реших да не приемам лекарството. Пуснах контролна микробиогия, там нямаше такава нахотка. Така си останаха нещата тогава.
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #159 -: Юни 10, 2009, 23:30:28 pm »
Имам и аз едно питане /предварително се извинявам за безумно тъпия въпрос/, хич не съм запозната с лечението на гъбите :oops:, че досега не беше ми се случвало...
Не знам точно какъв вид гъби имам, понеже след изследването се чухме с лекарката ми само по телефона и не съм виждала резултатите, но тя ми изписа Канестен. Само че си мислех - не е ли редно и мъжа ми да се лекува? В смисъл възможно ли е аз да имам гъби, а той не? :ask: