Здравейте, момичета,
И аз имам проблеми с тези гъбички и възпаления.
Миналия месец изпихме със съпруга ми едно прилично количество лекарства-Азатрил, Макмирор вагинално,Фунголон, Фасижин. Веднага след това ми дойде на 26.06, след менструация Гино Певарил вагинално за 3 дни. След това отидох за цитонамазка,2-ра група, но по-лошото е, че се установи повишено количество на левкоцити, което говорело за възпалителен процес. Изглежда не е дало особен резултат лечението, според лекарката ми. Някоя от вас сблъсквала ли се е с подобен проблем и как се лекувахте?
Аз сега чакам да мине и следвашата менструация, защото с нея се чистели и гъбичките, после пак цитонамазка и ако се установи същото следва микробиология да видим какви са тези гъбички и още някакво изследване не запомних името, за да се види с какъв антибиотик са податливи на лечение.
Понеже съпругът ми се оперира от киста на тестиса преди 2 седмици предоперативно се наложи да си направи изследвания и резултатите са следните:
банална флора-не се изолират бактерии,
кандида-не се изолира
микоплазми-не се изолира
т.вагиналис-отрицателен,
микроскопия-левкоцити(-)
хламидия ИгМ 9.3, положителен при>11
Защо след като гъбичките се предават от единия на другия партньор при него няма нищо и извинете ме за невежия въпрос може ли аз да имам възпаление, което не е предизвикано от гъбички, т.е. да не се установят гъбички,а само възпаление??
Преди 2 години се лекувах от доста упорито възпаление с инжекции, диагнозата беше аднексит, но тогава беше съпроводено с болки в десния яйчник. Страх ме е да не се повтори същото.
Ще очаквам мненията ви, ако сте имали такъв проблем.
Извинявайте за разводняването на темата и за това, че стана много дълго.