Лан, по въпроса за купуването на разни неща за бебето - аз бях подготвила всичко предварително. Оказа се, че имало защо. Ако бях оставила на милото да се справя, щях да си изляза с бебо по долни гащи от болницата. Оказа се, че има толкова много неща да се подготвят и после и да изникват в последния момент, че на мъжа ти свят ще му се извие. При нас - трябваше да се намери помпа, понеже кърмата не тръгна, да се купят няколко по-малки дрешки, че не му ставаха тези, дето му ги взех, да се намери млякото дето ни го препоръчаха от болницата... Нямаш си на идея колко неща станаха в последния ден. А пък и не купувайки нищо си отказваш една от най-големите радости - да избираш сама нещата за детето си. И мен ме беше страх, но просто реших, че съм над тези неща и се налага да мисля позитивно.
А по въпроса за яденето на децата - акушерката, която идваше да ми помага, каза, че препоръчва децата да са малко по-пухкави в началото, защото като се разболеят това е най-лесния начин да смъкнат и да се оправят бързо, а ако са кльощави - ще е по-трудно. Последните боледувания на Алекс доказаха, че е права.