0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, днес се регистрирах
« -: Юли 04, 2005, 22:22:51 pm »
Здравейте :) , искам да попитам, възможно ли е, след ренгенова снимка да се получи смущение в цикъла? Имам 1 спонтанен аборт, след това ме-ята ми се нормализира и всичко беше наред. Трябваше да си направя изследвания за здравна книжка, а това включва и ренгенова снимка. Още на следващия месец се получи смущение и цикълът ми стана нередовен, вече втори месец. А много искаме със съпругът ми  да си имаме бебче. Дано въпросът ми да не е глупъв, и ще се радвам, ако някой може да ми помогне. Благодаря
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #1 -: Юли 04, 2005, 22:36:15 pm »
Не, не може. Търси причината другаде.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #2 -: Юли 04, 2005, 22:52:00 pm »
Благодаря, за отговора. Старите хора казват,че когато забременяваш за първи път "бъркало" (т.е. цикълът идвал и по два пъти и нередовно). Възможно ли е и при такава ситуация, да се случи най-хубавото нещо (да забременееш)? На някой случвало ли се е това? :(
« Отговор #3 -: Юли 05, 2005, 09:54:54 am »
Защо да не е възможно, стига да има овулация. Ако не си правила изследвания на хормони, може би е добра идея да ги провериш. Следиш ли по някакъв начин настъпването на овулация - с мерене на базална температура, с тестове за овулация, на ултразвук? Не знам от колко време опитвате, ако няма година, можеш просто да изчакаш :)

Поздрави и успех!! :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #4 -: Юли 22, 2005, 08:33:52 am »
Благодаря.Не нищо не следя, толкова много искам бебече, че чак всяка промяна в тялото си я приемам за настъпваща бременност и всеки път се разочаровам.Още няма година след сп. аборт. Но вече започвам сериозно да се притеснявам. Не съм ходила на лекър, страхувам се, да не излезне нещо сериозно. Но ако и другият месец е така, ще отида. В момента съм под голям стрес и си мисля, че може би и това помага до известна степен.
Благодаря, още веднъж.
КЪСМЕТ!!!