В началото, когато правехме опити всеки път, когато ми дойдеше си въобразявах, че имам цветна бременност. Всъщност едва ли е. А симптомите на бременност понякога са резултат от самовнушение, толкова силно е желанието за дете. В интерес на истината, възможно е и да си била бременна, но някои бременности завършват със спонтанен аборт в толкова ранна фаза, че жената даже не разбира, че е била бременна.
Преди година и половина бях в твоето положение, с цистит и съмнения за бременност. Обясниха ми, че при наличие на възпаление, дори и да има бременност, тя няма големи шансове и първо трябва да си лекувам цистита. По антибиограма пих Зинат за открити е-коли и се оправих. Неприемливо е само на базата на симптоми, без изследвания да ти поставят диагноза и да те лекуват с антибиотици. Антибиотици се пият САМО след антибиограма - изследване, което доказва, че точно този антибиотик ще повлие на този причинител на заболяването.
Знам, че в чужбина е по-трудно, но се опитай ако имаш възможност да си поискаш изследвания. Успех!
П.П. Коремчето се появява в доста по-напреднала бременност от първите седмици.