Абе момичета, съгласна съм с това, че организма на всеки е различен, че има различен метаболизъм, че има хормонални проблеми.... Напълно съм съгласна.
Аз говоря за случаите, когато казват ЕЕЕЕ дебела съм, не мога да отслабна, не зявиси от мен и в същото време набива огромен сандвич. Е с това не мога да се съглася. Имам много примери около себе си, когато ми се казва на диета съм, не ям нищо, а аз ги виждам с очите си, как поглъщат калорийки
. Е, не съм сляпа.
Имам и доста примери, при които при въпросния начин, с ядене само на ниско калорични неща, избягване на сладкотии, газирани напитки, хлебни и т. н. плюс спорт и движение, се постига резултат. Вкл. мъжа ми. За съжаление беше, като се отпусна на мезенца, сладки и т. н., и като стои цяла зима пред компа, пак ги качи. Е, определено не изглежда по добре със шкембето
. Той самия казва, че отслабнал се е чувствал по-добре.
И пак повтарям, няма такъв природен закон - от нищо, нещо да става.
Момичета, тези които твърдите, че нищо не ядете пък не отслабвате, хайде замислете се,сложете си ръка на сърцето и кажете честно, кола не пиете ли, никакви сладоледи и торти не ядете, никакъв хляб, никакви макаронени, никакви ядки / те са много калорични, 100гр ядки съдържат ок. 600-700КК/ ......
Повтарям, не съм искала да обидя никой, Верно е, че всеки решава за сабе си, как ще изглежда.....
Съветите си съм давала на приятелки, които са ми са се оплаквали, че искат да отслабнат, а ги виждам същевременно как ядат неща от които не се отслабва.