Zvezdichka благодаря ти за отговора.
Не знаех, че глоболите лесно се топят, то при това положение дори и по-евтино някъде да се намират, наистина няма смисъл да се доставят от далече.
didiA, тази цена е доста добра, на която си успяла да си ги купиш.
Ще взема да потърся и проверя и други аптеки които изготвят рецепти дали могат да ги направят.
На мен за един цикъл ще ми трябват 40 бр. х ~ ~ 11лв/бр, което е към 440лв.
А, нещата няма да се решат с прием само за един цикъл, така че си заслужва да поразпитам повече и да преглътна учудените погледи на аптекарките.
Counterfeit, Melissa – в този форум няма неудобни въпроси, така че не се притеснявайте.
Ако и аз не знаех, и аз щях да си помисля, че се използва за същото като при мъжете.
По американските клиники за инвитро прилагат вагиналните глобули Виагра, за подобряване дебелината на лигавицата.
Предполагам че това се залага на свойството й да подобрява кръвообращението в малкия таз или нещо от сорта.
Това е нещо ново и все още не е широко прилагано в нашите клиники. И на мен все още много неща не са ми ясни...
Прилага се при по-серозните проблеми с лигавицата, когато хормоналните препарати не действат.
Та, там пише, че дори такава терапия я съчетават с иглотерапия за по-добър ефект.
Силно се надявам тази схема да проработи при мен, защото това май е единствения ми шанс.
Ако лигавицата не се оправи нищо друго не можем да правим – нито инсе, нито инвитро.
След миседа имам 2 кюртажа, лигавицата е престъргана. Проблема не е на хормнално ниво, нямаше никакъв ефект от Естрофeма. Дори дози от 3х1 не успяха да я накарат да помръдне. На 15 ден си беше само 4мм.
И което ми е малко странно, в предния цикъл без прием на естрогени беше 6 мм. Като че ли този Естрофем ми действаше даже на обратно.... Дано виаграта да подейства.....
Zvezdichka, didiA – Момичета, при вас как подейства тази терапия?
Имам и един конкретен въпрос. При положение че се прилага 4 пъти дневно, в кои часове е най-добре да се постават глобулите?
Предполагам е по-добре да се полежи известно време, за да не се разтече, но през деня като съм на работа нямам такава възможност.... та за това ми е чуденката.