0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бременност ли е това?
« -: Юли 04, 2005, 19:00:21 pm »
Здравейе момичета, както вече ви писах, точно преди месец направих лапаро. И веднага заработихме за бебе. Питането ми преди беше дали е възможно да забременея същия месец. Трябваше да ми дойде М в събота или неделя, когато ми капна буквално една бледо розово-жълта капка и усетих напрежение в гърдите и кръста, абсолютен ПМС. Сложих си превръзка през нощта срещу понеделник, но на сутринта нямаше нищо на нея. А днес целия ден- 27 ден, сменях тампони и бяха снежно бели, а болките утихнаха. По-късно от 26 или 27 ден никога не ми и идвало. Мисля, че е рано да правя тест, но моля кажете, какво е вашето мнение.
Предварително ви благодаря, и желая успех на всички при бебеправенето.
Бременност ли е това?
« Отговор #1 -: Юли 04, 2005, 19:52:34 pm »
Момичета, отново съм аз, може би прекалено силно онагледих симптомите ми и акцентирах излишно върху тях, за което много моля, да ме извините.
*
Бременност ли е това?
« Отговор #2 -: Юли 04, 2005, 20:04:09 pm »
Стискам палци да е станало, изчакай 1-2 дни най-много и направи един тест. Не се притеснявай, че още никой не е отговорил, това е форум и момичетата не винаги отговарят веднага, сигурно не са прочели още.
Късмет мила!  :D
*
Бременност ли е това?
« Отговор #3 -: Юли 04, 2005, 21:39:45 pm »
Да мила shushu, напълно е възможно до няколко месеца след лапарото да  preggo , затова  :crossfingers: .От все сърце ти желая :babbycarrage:Успех, мила.
Бременност ли е това?
« Отговор #4 -: Юли 04, 2005, 21:59:28 pm »
Шушу, напишкай един тест, де, не ни дръж в напрежение  :D
Стискам палци да е станало!
Бременност ли е това?
« Отговор #5 -: Юли 05, 2005, 09:51:52 am »
И аз те имам предвид с палците :D
След лапарото е точно екстра време за забременяване :D

Дръж ни в течение. :)
Благодаря ти, Бени!

...
« Отговор #6 -: Юли 06, 2005, 15:02:58 pm »
И аз ти стискам палци и за да ти вдъхна надежда ще ти кажа, че  моят тест за бременност се оказа положителен един ден преди закъснението. Това не е гаранция разбира се , но на тестовете пише че показват с 99% точност един ден след закъснение. Желая ти успех :D
Бременност ли е това?
« Отговор #7 -: Юли 15, 2005, 22:43:29 pm »
Дано имаш това щастия. Ще чакаме новината
Бременност ли е това?
« Отговор #8 -: Юли 19, 2005, 14:52:01 pm »
И аз стискам палци за теб  :D
  При мен също имаше подобно нещо след хистероскопията , но днес получих съвсем нормална менструация , така че ... дано в бъдеще да се получи...
  При теб дано да е станало бебчето :blowingdust:  :sucky:
Може да загубиш битката , но важното е да спечелиш войната.
*
Бременност ли е това?
« Отговор #9 -: Юли 19, 2005, 15:47:53 pm »
Привет и от мен.Месец май ми дойде на 20,юни на 17.Ходя на фоликулметрия и всичко е наред.Последната ми ову беше на 30 юни.Съответно правихме секс на 30-1-2 юли.На 17 юли се появи розово петънце и имах нормалните болки в гърдите,но отминаха.Нямахме търпение и днес на 19 си направих тест който е отрицателен.Според вас кога трябва да направя още един тест ако не ми дойде на 20 както беше по предният път.Много се извинявам ако пиша объркано,но вие винаги сте били мили и знам,че не се сърдите :
*

ДЕНИ

ВЪЗМОЖНА БРЕМЕННОСТ?!
« Отговор #10 -: Юли 19, 2005, 20:18:12 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ ДАМИ,ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ -ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЪМ БРЕМЕННА СЛЕД КАТО МИ ЗАКЪСНЯВА С ПОВЕЧЕ ОТ СЕДМИЦА,ГЪРДИТЕ СА МИ НАПРЕГНАТИ,БОЛЯТ МЕ ЗЪРНАТА,  /И ДРУГ ПЪТ СЕ Е СЛУЧВАЛО НО СЕГА ПРОДЪЛЖИ ПРЕКАЛЕНО ДЪЛГО/  ПОДУТ МИ Е КОРЕМА,А И ДО СЕГА НЕ СЪМ СИ ПРАВИЛА ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ.ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ КАКЪВ ДА СИ КУПЯ И КОГА ДА ГО ИЗПОЛЗВАМ.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!ВСИЧКО НАЙ...... :wink:
Бременност ли е това?
« Отговор #11 -: Юли 19, 2005, 20:22:23 pm »
Дени, веднага правиш тест.  
Купи си Клиър Вю (не блу) или Шуър чек.
*

Нора

пушите ли?
« Отговор #12 -: Юли 19, 2005, 20:39:59 pm »
искам да ви попитам пушите ли докато чакате вашето бебче защото на мен много ми се препушва понякога и направо после се изяждам от яд,но ми отговорете честно за да се успокоя,чао!
*

Красимира

Бременност ли е това?
« Отговор #13 -: Юли 19, 2005, 20:58:14 pm »
привет сладурки,да ви попитам понеже предполагам ,че в форума има бременни от вас.Кога съобщихте новината за бебчето на близките си,найстина ли не трябва да е преди третия месец?! :(
Бременност ли е това?
« Отговор #14 -: Юли 20, 2005, 10:44:11 am »
Цитат на: a_s_n
Привет и от мен.Месец май ми дойде на 20,юни на 17.Ходя на фоликулметрия и всичко е наред.Последната ми ову беше на 30 юни.Съответно правихме секс на 30-1-2 юли.На 17 юли се появи розово петънце и имах нормалните болки в гърдите,но отминаха.Нямахме търпение и днес на 19 си направих тест който е отрицателен.Според вас кога трябва да направя още един тест ако не ми дойде на 20 както беше по предният път.Много се извинявам ако пиша объркано,но вие винаги сте били мили и знам,че не се сърдите :

По принцип след 48 часа се повтаря теста. Стискам палци да е положителен.
Re: пушите ли?
« Отговор #15 -: Юли 20, 2005, 10:57:32 am »
Цитат на: Нора
искам да ви попитам пушите ли докато чакате вашето бебче защото на мен много ми се препушва понякога и направо после се изяждам от яд,но ми отговорете честно за да се успокоя,чао!

Не ти разбирам въпроса!
Как да го чакаме - да стане или да се роди?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Бременност ли е това?
« Отговор #16 -: Юли 20, 2005, 11:00:06 am »
Цитат на: Красимира
привет сладурки,да ви попитам понеже предполагам ,че в форума има бременни от вас.Кога съобщихте новината за бебчето на близките си,найстина ли не трябва да е преди третия месец?! :(

Ами май няма бременни във форума за Опити за забременяване. Затова и не сме се сблъсквали с такъв проблем. Питай в Дългоочаквана бременност, ако е такава де, ако ли не в http://forum.bg-mamma.com/index.php
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Красимира

Бременност ли е това?
« Отговор #17 -: Юли 22, 2005, 18:14:30 pm »
Ама ...
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Бременност ли е това?
« Отговор #18 -: Юли 22, 2005, 18:21:21 pm »
Просиш си бан, Красимира.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Бременност ли е това?
« Отговор #19 -: Юли 24, 2005, 21:15:02 pm »
Веднъж беше засегнат въпроса,защо бременните пишат тук.Първият път не ме подразни,защото мислех,че момичето се е объркало,но сега май не е объркване.МИЛИ БРЕМЕННИ ТУК ИМА ДОСТА МОМИЧЕТА КОЙТО НЕ МОГАТ ДА ЗАБРЕМЕНЕЯТ И НЕ Е МНОГО ТАКТИЧНО ДА ПИШЕТЕ ТУК ОСОБЕННО С ГЛУПАВИ ВЪПРОСИ-ПУШИТЕ ЛИ...И НЕЗНАМ ОЩЕ КАКВО.ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ,ЧЕ ИМА ОТДЕЛНА ТЕМА ДЪЛГООЧАКВАНА БРЕМЕННОСТ ТАМ СИ ЗАДАВАЙТЕ ВЪПРОСИТЕ.ТУК СЕ ОБСЪЖДАТ ВЪПРОСИТЕ НА ОПИТИ ЗА ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ.