Здравейте и от мен, госпожо Божилова.
Благодаря Ви за подкрепата и помощта, която оказвате на всички жени тук,който споделят проблемите си!
Моят проблем е с малко повече давност. От 5 години се опитваме да имаме дете, преди две години след немалко опити родих - бременността беше резултат от инсеминация. За съжаление детето почина няколко дни по-късно поради прееклампсия в 9-ти месец. Още преди да забременея бях започнала да изпадам в депресивни състояния, но след смъртта на детето ми, състоянието ми се влоши. Емоционално успях донякъде да се стабилизирам, но останаха проблеми като безсъние и други подобни. Влача си ги досега. Не мога да кажа, че съм преживяла загубата - мисля, че такова нещо не може да се преживее. Но успях да стъпя на краката си и да продължа живота си. Януари месец тази година след още 5 инсеминации направих спонтанен аборт. Не съм така дестабилизирана емоционално както преди две години, но безсънието ми се влоши, също така се влоши аритмия, която имам също от дълго време, както и други подобни физически проблеми. Мисля, че ще ми бъде полезна една консултация с психолог, но в Стара Загора, откъдето съм аз, не познавам специалисти, които да имат поглед и върху стерилитета. Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря Ви предварително!