0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Милена Божилова
Клиничен психолог
Емоционален консултант в
Център за репродуктивно здраве „Надежда”.
тел. за връзка – 02 965 57 40, 0898 89 34 91

Почти две години работя в сферата на репродуктивното здраве като психолог. Работата ми в ЦРЗ «Надежда» е свързана непосредствено с пациентите. Аз съм до тях по време на различните манипулации – инсеминации, пункции, трансфери, в предоперационата и операционната зала. Вълнувам се, когато те споделят с мен и притесненията, и успехите си. Днес съм щастлива, защото набира скорост и нашият Клуб за психологически консултации «Надежда». Говорим на различни теми, свързани с емоционалното състояние и психологията въобще. В програмата са включени различни тренинги и арттерапевтични техники.

Отворете сърцата си и не губете кураж! Знам, че понякога е трудно, но вие сте смели и няма да се предавате, нали? Пишете ми!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Здравей Милена, добре дошла!
Много се радвам че и ти се присъединяваш, тук наистина ще пада работа! :lol:

Поздрави!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Добре дошла, Милена Божилова!
Благодарим ви за подкрепата и всеотдайността :)
Милена Божилова, добре сте дошла и благодаря, че сте тук!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Добре дошла, Милена. Успех.
*
Привет, Милена.
Желая попътен вятър на съвместното ни преодоляване на препятствия.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери

Добре дошла, Милена.
Благодаря за подкрепата !
Успех !

*
Добре дошла и от мен, Милена!
Благодаря ви, че сте с нас и ни подкрепяте!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
      Добре дошла,Милена!

Сърдечно благодарим за топлата подкрепа!
Добре дошла Милена!
Благодарим ви, че сте с нас! Определено имаме нужда от такъв човек  :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
И от мен добре дошла :) и успехи!
Мога, стига да искам.
*
  Добре дошла и благодаря!
Здравейте и добре дошла ,Милена! :D
Интересно ми е ,какво мислите за нашумелия напоследък ,транссърфинг?
Според вас ,е ли той добър метод за лекуване на емоционална болка или е просто за хора с излишък на вяра?

Поздрави!
*
Здражеите!
При мен наи-трудно е след като видиа отрицателен теста си и с това няма свикване....Последният път се затворих за 10 дена и не излязох от къщи, само пла4 и мъка..Как да се дигна след такова състояние, за да намериа сили да продължа борбата?
Благодаря ти Господи!
Благодаря д-р Ганева!
Здравейте, много се радвам, че сте тук. След моите два неуспешни опита ИКСИ моят доктор казва, че неуспеха ми се дължи на психическа основа и трябва да поработя върху това, защото всичко е наред, а не става. Какво според вас трябва да направя преди третия ми опит за да съм по-спокойна? Благодаря ви за отговора.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Добре дошла и от мен!
Мен на последък ме мъчи следния проблем. Сближих се с майката на моя приятелка и бивша съученичка. Майка й ме моли да я попитам защо още нямат деца, след като са женени от 10 години. Тя се притеснява, защото мойта съученичка нищо не й е споделяла. Все казвала, че сега не е моментът. Аз не знаех как да постъпя... и все още не знам.
Много съм близка с дъщерята, но тя нищо не ми е казвала. Аз съм й казвала, че имам такива проблеми...
Как е правилно да се постъпи... или поне как не е неправилно.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
Добре дошла и от мен!
Мен на последък ме мъчи следния проблем. Сближих се с майката на моя приятелка и бивша съученичка. Майка й ме моли да я попитам защо още нямат деца, след като са женени от 10 години. Тя се притеснява, защото мойта съученичка нищо не й е споделяла. Все казвала, че сега не е моментът. Аз не знаех как да постъпя... и все още не знам.
Много съм близка с дъщерята, но тя нищо не ми е казвала. Аз съм й казвала, че имам такива проблеми...
Как е правилно да се постъпи... или поне как не е неправилно.
Здравей,Tamara! Не мисля, че трябва да настояваш пред твойта съученичка да говорите по темата след, като ти си и споменала за твоите проблеми и тя не се е включила в обсъждане на този въпрос. Това , че си се сближила с майка и не е повод да навлизаш в пространство в което не искат да те допуснат. Мисля, че майката трябва да намери начин да говори с дъщеря си, но този начин определено не е през теб.
*
Здравейте, много се радвам, че сте тук. След моите два неуспешни опита ИКСИ моят доктор казва, че неуспеха ми се дължи на психическа основа и трябва да поработя върху това, защото всичко е наред, а не става. Какво според вас трябва да направя преди третия ми опит за да съм по-спокойна? Благодаря ви за отговора.
Здравей, в много от случаите на неуспех при прилагането на репродуктивни технологии причината е психологическа. би било положително за теб да се консултираш с психолог с който ще намерите подходящата терапия.Успех!
Здравейте, Милена!
Искам да попитам, дали терапията на евентуален психогенен стерилитет е медикаментозна и по какъв начин се диагностицира психогенен стерилитет. Знаем как се установяват запушени тръби и липса на овулация, но може ли със сигурност да се установи психогенна причина?
Благодаря!
*
Здравейте Милена :)
Радвам се, че все повече специалисти отделят от свободното си време за да помагат на момичетата във форума.
Бихте ли препоръчали къде можем да направим подобно посещение при психолог в пловдив или по-на юг и изобщо има ли  такива които да откликнат на тревогите и емоционалните ни проблеми, без да гледат с насмешка, освен в софия?

Благодаря предварително  :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.