0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Скъпи д-р Стаменов и д-р Персенска,aз съм нов член тук и имам нужда от съвет. С моят приятел сме решили да имаме бебче и правим опити втори месец и нещо не се получава. Разбира се веднаг аизникнах апритеснения и съмнения. Искам да ви попитам дали можете да ми  дадете някакви координати и дали мога да си запиша час при някой от вас-за преглед и за съвет,просто да поговоря с някого по този въпрос :oops:. Ще съм ви благодарна,ако ми отговорите.
nighshadow не разчитай на отговор тук защото докторите не са отговаряли от много време.Тяхната клиника в момента е отпуска до 11.09,а за час ако си запишеш за първичен преглед дават за след една година.Ето саита на клиниката
http://www.invitro-bg.com/Желая ти успех.

Blagodarq za infoto. moje li da te popitam i da te pomolq po-to4no,ako moje da mi dade6 pove4e info po-vuprosa ,kak stoqt ne6tata s pregledi i dali moje da mi preporu4a6 nqkoi lekar.
Ами както съм ти написала за тази клиника трябва доста да чакащ за първичен преглед,в клиниката на д-р Владимиров също се чака по няколко месеца но ето в тази клиника http://www.ivf-bg.com/ можещ да се обадищ и да си запишеш час за след няколко дни,там също са много добри доктори.Успех.

Д-р Сабина Персенска
Акушер-гинеколог
Център за репродуктивно здраве „Надежда”
Тел: 02 965 57 40

Здравейте!

Щастлива съм, че ще бъда част от вашия прекрасен тим, мили момичета!
За мен работата в Център за репродуктивно здраве „Надежда” е огромна радост и предизвикателство. Винаги съм мечтала да работя точно това – да виждам как от ръцете ми се ражда усмивката на щастливата майка, като види своето дълго жадувано дете.  Основните ми интереси са в областта на лапароскопската и репродуктивната хирургия.

Искам само да знаете, че пътят ни без вас, мили момичета, няма посока! Нека продължаваме заедно!

Здравейте на всички!  :wink: Моля дайте повече информация на една кандидат майка! Ние подновихме опитите за бебок и се надяваме да бъдат увенчани с успех! Ще съм ви благодарна за всяка информация и съвет!
Здравейте!Искам да задам въпрос!Надявам се на отоговор от докторите!
На 23-години съм.Имам следните симптоми: нередовен и оскъден цикъл, омазняване на косата и кожата,косопад, поява на окосмяване на нетипични места.Имам съмнения за хормонален дисбаланс!Към какъв специалист да се насоча, какви изследвания са нужни, на кои хормони!?Благодаря Ви!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Едва ли ще получите отговор!
Едва ли ще получите отговор!
Защо мислите така?Ако не съм се изразила оравилно или въпроса ми не е за тема,моля ви кажете ми!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....

Защо мислите така?

Мисля така, защото д-р Стаменов не е писал от януари,
а д-р Персенска от април.

Но някой друг може да ви отговори!
« Последна редакция: Септември 11, 2008, 16:08:11 pm от eganeva »
*

des89

zdraveite
az s1m na 18 god i imam g1bi4ki na sramnite ustni.za p1rvi p1t mi se poqvi predi 3-4 godina sled kato s ev1rnah ot more.na sledva6tata godina otonovo po s16toto vreme.sledtova nqma6e i bqh pouspokoila.no tazi godina otnovo se poqviha edna sedmica sled kato se vr1nah ot more i gore-dolu po s16toto vreme kato prednite godini.za6to se poqvqvat?moje li da se izlekuvat zavinagi?
*

Мария""

Здравейте. Искам да попитам нормално ли е след полов акт при поза в която аз съл легнала по гръб да има изтичане на семенна течност.
Здравейте. Искам да попитам нормално ли е след полов акт при поза в която аз съл легнала по гръб да има изтичане на семенна течност.
ами случва се май  :)
Абе хора престанете да пишете тук за неща които нямат нищо общо със тази тема,прочетете малко преди да пишете някъде нещо.

Здравейте д-р Стаменов. Казвам се Соня и съм записала час при вас за11.07.2009гд.От 8гд се лутам из кабинетите.До скоро нямах оволация и ме лекуваха за това ,тръбите ми бяха добре.Съпругат ми му беше направена спермаграма обикновена ,която тогава беше добре.Тогава д-р при когото ходех ми препоръча да направим диагностична лапароскопия,която беше на 18 01 2008гд.Там ми  казаха че съм имала много сраствания но всичко било оправено.На07 07 2008гд ми направиха цветна снимка на която излезе че и двете тръби не пропускат.След това реших да сменя д-р и отидох в Плевен в клиниката по стерилитет. Там ни направиха изследвания за хламиди и  разшерена спрермограма .Излезе че имаме хламиди и спермограмата не беше добре при норма на Kruger 14% на мъжът ми беше 5,35.Сега пием лекарства за хламидите и някакви витамини за мъжът ми.Там ни предлагат инвитро но преди него отстраняване на тръбите.Д-р Стаменов аз съм на 25 гд  и даже да трябва да се отстранят тръбите ми д-р от Плевен трабваше поне да ми направи цветна снимка да се овери в тава че са запушени.Четах че може да се направи пластика на тръбите.Моля ви ,кажете какво да правя . Предварително ви благодаря.
Д-р Георги Стаменов
Създател и ръководител на Център за репродуктивно здраве „Надежда” . През м. септември 1999 специализира в IVF Center ”Geniki Kliniki” – Гърция. През 2002 г. придобита специалност по Акушерство и Гинекология. Основните му интереси за в областта на гинекологичната ендокринология, ендоскопската хирургия и ендометриозата. Днес, съвместно с екипа си, д-р Стаменов разработва специална програма за трудни случаи за жени с няколко неуспешни опита ин витро.
Тел. 02 965 57 40

Здравейте, приятели!

Обръщам се към вас по този начин, защото имаме една обща мечта – да даряваме живот. Мисля, че това е най-висшата човешка ценност. За мен като лекар е най-важно постигането на взаимно доверие, преди да започна каквото и да е лечение с пациентите ми.

Днес съм сигурен в едно – много малко са невъзможните неща в нашия живот. Обичайте човека до себе си и ще видите, че чудесата се случват!

*
Абе хора престанете да пишете тук за неща които нямат нищо общо със тази тема,прочетете малко преди да пишете някъде нещо.

А аз бих казала, че писането тук като цяло е малко излишно вече..д-р Стаменов последно е влизал в Зачатие на 21ви януари...(преди 10 месеца...)
Ами да права си но пък нищо не се знае,може съвсем неочаквано да решат да влезат някой ден и да отговорят. :)

Zdravei dundi_sofi, vidqh che si si zapazila chas za 2009 g tova li e purviq svoboden 4as???
az misleh da se obadq utre za 4as za sledv sedmica,no mai shte izglejdam smeshna...