Евелина, здравей! Не се стърпях да ти пиша... Не знам дали д-р Стаменов ще ти отговори скоро, защото е много зает и не съм видяла да отговаря напоследък. Аз съм негов пациент, също доста завързан случай, но да ти кажа него това го амбицира и го прави още по-състрадателен. Не се отказвай от целта си да станеш негова пациентка, защото времето лети и годината току-виж се изнизала, каквото и да предприемеш. А ако направиш компромис с клиниката, няма гаранция, че нещата ще се получат по-бързо (поне при мен така се развиха нещата, че само си загубих годините на другите места, а освен това накрая стигнах до ИЯР и ранна менопауза, докато разни други доктори се пробваха да ми помогнат...)
Относно въпроса ти за д-р Даскалов - доколкото знам има подобни намерения за съвместно инвитро, но кога точно ще започнат тук, още не е сигурно. Засега д-р Даскалов и д-р Стаменов си партнират относно някои случаи, така че можеш спокойно да посещаваш д-р Даскалов тук - да подготвите нещата, и после като му дойде времето - да си готова за Стаменов.
Засега според мен си запиши час в Надежда за резерва - дали за Стаменов или за Персенска почти няма значение - важното е по-скоро да влезеш в клиниката.
Ако имаш нужда от някаква помощ - съвет, разговор, информация - можеш да се обръщаш към мен - в Пловдив съм и се опитвам да помогна на всички с каквото мога. Пиши на лични, ще се намерим:)