0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Re: Графиката на lawyer
« Отговор #320 -: Август 25, 2008, 10:30:46 am »
lawyer, душицо златна, къде се загуби? :hug2:
Как е положението при теб? Нямаш нанесена БТ от няколко дни,надяваме се да ни изненадаш с най-прекрасната новина.Желая ти го от цялото си сърце,миличка :cuddle:
Прегръщам те и чакаме скоро новини от теб :bighug:
« Отговор #321 -: Август 25, 2008, 20:52:53 pm »
lawyer , как си? Къде се изгуби?
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #322 -: Август 26, 2008, 21:22:01 pm »
Ехо мила как си какво става с теб защо не пишеш.

*

lawyer

« Отговор #323 -: Август 27, 2008, 12:20:24 pm »
Бяхме на моренце, в Палма де Майорка. Изкарахме си страхотно, обаче.. 2 дни закъснение, пообнадеждихме се и взе, че ми дойде на последния ден от почивката - оревах го. Ама сега се обаждам на доки и ще правиме план-програма за Септември.
Много мило, че не сте ме забравили  :)
« Отговор #324 -: Август 27, 2008, 15:26:59 pm »
Ха, ние бяхме в Барселона и Валенсия, и искахме в единия от дните да дойдем до Майорка, но така и не намерихме време. Били сме в Испания по едно и също време :)
Късмет с план програмата!

*
« Отговор #325 -: Август 29, 2008, 10:54:52 am »
Как ще те забравим :-). Радвам се, че имате план и дано той да се осъществи.
И, браво за почивката, искаааааааам и аз. :lol:

*

lawyer

« Отговор #326 -: Септември 02, 2008, 11:03:57 am »
Вече съм на линия, почивката свърши. Утре съм на преглед - 10ти ден от МЦ, на 11-12ти се очаква овуто, пак ще го гледаме и ще решим с доки как ще действаме от тук нататък.
*

lawyer

« Отговор #327 -: Септември 03, 2008, 15:13:40 pm »
Доки каза да направим още 2-3 опита с инсета, пък ако и те не дадат резултат тогава ще вадим тежката артилерия - лапаро и евентуално ин витро. Междувременно предписа изследвания на щит.жлеза, ей така за всеки случай. За съжаление тези 2-3 опита не ги започвам сега, защото "Надежда" са във ваканция до 08.09.2008г., а овуто ми се очаква утре, най-късно вдруги ден  :( Пак самостоятелен опит, на който не възлагам надежди още от сега, просто го приемам като още един месец почивка.
*

lawyer

« Отговор #328 -: Септември 05, 2008, 10:22:10 am »
Аз да дам отчет - изследванията ня щит. жлеза показват, че и 4-те хормона са в норма, ох, всичко е ОК. БТ не е достоверна. И днес терм. показва 37.00 - вече 5-ти ден едно и също - ще го сменям още днес.
*

lawyer

« Отговор #329 -: Септември 08, 2008, 12:47:57 pm »
всъщност БТ си е съвсем достоверна, просто на мен не ми се вярваше, че стойностите са тези и моментално обвиних термометъра. Ама той си е наред - купих два чисто нови - същата работа... ама че странна графика се заформи този месец. С нетърпение чакам да мине, че да ходим пак на инсеминация, че сега, въпреки уцеления момент, съм си забранила да храня надежда...
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #330 -: Септември 14, 2008, 15:43:27 pm »
Къде се губиш бе мила, какво става с теб.

*

lawyer

« Отговор #331 -: Септември 15, 2008, 11:20:34 am »
Как така "се губя", я колко поста имам, ама никой не ми пише. Мойта тема за графиката взе да се превръща в дневниците на един луд... и понеже няма нищо ново, освен това, което съм написала, от 08.09, не съм се разписвала...
А иначе сега чакам да ми дойде около 18-ти, че да почваме инсетата. Моля се да подрани ден-два или да закъснее ден-два, че ако дойде точно на 18-ти ову-то се пада в неделя и не знам дали ще работи някой, че да направиме инсето и да не губим още 1 месец - това е за мен...
Вени, благодаря ти, миличка, че се сещаш за мен. Стана ми мило.
« Отговор #332 -: Септември 15, 2008, 11:24:42 am »
Аз също проверявам как стоят нещата при теб, обаче не ги разбирам много, много графиките и затова не пиша често. Дано О. да не се падне в неделя и всичко да мине успешно.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

lawyer

« Отговор #333 -: Септември 15, 2008, 14:06:45 pm »
Ех, дано...
Това, че БТ след покачването падна пак на 32.00 ме обнадеждава, че може и да подрани да сме на процедура поне в събота - 27.09 - тогава със сигурност работят. Абе както винаги и тази графика изглежда странно, а което е по-особеното - изобщо не прилича на предишните 4-5 графики.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #334 -: Септември 15, 2008, 18:56:46 pm »
Този спад може да е от  естрогените / вторият им пик е 7-8-9 ден след О./

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

lawyer

« Отговор #335 -: Септември 16, 2008, 10:29:41 am »
deniiiiiiiis!!! Много, много, много се радвам да те видя пак в моята тема  :D
БТ пак нагоре, а аз чакам да ми подрани с поне един ден, че следващото ову да не се падне в неделя и още един месец да изпуснеме за инсето... ама не губя надежда, ако не подрани, то поне се надявам да закъснее с ден два... оох, ама като си знам късметааа, май ще ме споходи на връх 18.09 и още един месец принудително чакане. :?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #336 -: Септември 17, 2008, 07:29:33 am »
Дано да стане така както искаш
 :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #337 -: Септември 17, 2008, 10:49:53 am »
... оох, ама като си знам късметааа, май ще ме споходи на връх 18.09 и още един месец принудително чакане. :?
Аз пък ти пожелавам да те споходи на 18,09,ама 2009 и тогава да си на ръце със сладкото ви бебоче :D
Късмет миличка и дано да стане това, което си плануваш и мечтаеш.
Гушкам те силно :hug2:
*

lawyer

« Отговор #338 -: Септември 17, 2008, 11:44:59 am »
Ееей, Диметоооо!!! Как ме радваш с нестихващия оптимизъм! Отписала съм го този месец - то с инсета в "перфектните" моменти не става, че от самостоятелните опити ли ще стане. Самостоятелния през Август завърши с крах след 3-дневно обнадеждаващо закъснение и доста рев, така че съм си обещала - никакви напразни надежди и халюцинации... Правиме инсетата, от които също нищо не очаквам (просто при 4 неуспешни вече не ми се вярва, че това е нашият начин), ама ей така, щото доки каза и право напред към лапарото и ин витро-то. А пък, ако до тогава някое ЧУДО НА ЧУДЕСАТА е решило да ни споходи - добре дошло  :wink:
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #339 -: Септември 19, 2008, 10:30:30 am »
Ей,душицо златна, как си знес? :D
Прави ли тестче?
Аз съм с теб и съм със силно стиснати плаци, миличка. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Гушкам те толкова силно :bighug: и се моля да сте сътворили Вашето чудо :babyflips: