Аз ходих на преглед при проф. Богдан Налбански на 20.02.2006г. /в стая 224 в Майчин дом/. Набързо ме прегледа, обясни ми че трябва да се направи лапароскопия, взе ми 30лв. и си излязох точно след 10мин.
На 27.03.2006 той ми прави лапароскопията. Когато отидох при него на другия ден, за да ми обясни положението, беше изключително груб. Каза, че в корема ми било пълен гювеч и че само годините ме спасявали. Аз съм на 27. Пращаше ме да си осиновявам дете. Когато разбра обаче, че няма да оставя така нещата, той ми препоръча да опитаме с пластика. Изпрати ме в някакъв медицински център близо до Майчин дом да си направя изследване за хламидии. Едва когато видя, че нямам, се съгласи да ми направи пластиката. Тя беше на 7 юни 2006г. Отново ми я прави Налбански. Но до ден днешен няма никакъв резултат.
По време на престоя си в болницата, чух много мнения за различните доктори там. Филипов каза на едно момиче, чийто резултат от лапароскопията беше обнадеждаващ, че до една година ще бута количка, но още нищо и при нея. За някаква докторка, която тогава отсъстваше, понеже беше в чужбина /забравих й името/, ми казаха че редовно разплаквала пациентките си. Ако искаш още от впечатленията ми от Майчин дом, ще ти разкажа всичко, защото там никой не ти обръща внимание. Добре, че бяха другите момичета. Дано обаче да не стигаш до лапароскопия или пластика.