0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Втората причина е, че много често попадам на грозни разправии тук във форума

нека не отъждествяваме свободните форуми към сайта със самото сдружение. достъпът до форумите е неограничен, в тях пишат хора всякакви и сдружението не носи отговорност за тяхното поведение.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Членството в Зачатие е по желание. Никой никого не насилва.

Е, да. Отговарям просто на въпроса защо аз не искам.  :)

Jul4e, когато помагаш можеш и да критикуваш.

Ето, с това абсолютно не съм съгласна, не мисля, че когато съм помогнала на някой, това ми дава право да го нападам (защото аз имах предвид напдаки), но както и ти писа, всеки си има мнение.

Но само да критикуваш - някак си не е етично.

Да, тогава е още по-неетично.
*
Втората причина е, че много често попадам на грозни разправии тук във форума

нека не отъждествяваме свободните форуми към сайта със самото сдружение. достъпът до форумите е неограничен, в тях пишат хора всякакви и сдружението не носи отговорност за тяхното поведение.

Съжалявам, взимам си бележка. Моите впечатления от форума асоциирах (очевидно погрешно) със сдружението.
Мерси Ultra, ще се постарая да бъде полезна. Засега съм само консуматор  :)
Имам един много дребен въпрос. Нарочно ли Анкетата е зададена с отрицание? Което предполага и нагласа към съответния отговор. Аз поне като тръгнах да я чета я отворих с очакването да видя отговори свързани със "Защо не искам". А после установих, че повечето искат  :)
С оглед, че анкетата вече е затворена, не може ли да се махне частичката "не"?
 :D
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Анкетата е от преди 2 години, Сдружението нямаше много членове тогава и идеята беше да се разбере какви са причините за ниския интерес към членство. Затова е формулиран така въпросът.
Правя анкетата отново активна, явно има нови желаещи да дадат отговор :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Джам, аз например исках и то много. Даже говорих с Рали_пат как мога да уредя въпроса с членския внос и то директно за 1 година. Но изобщо не ми харесва в последно време начина на отношение към определени хора. Всяко по-грубо отношение, каране и размахване на пръст кара всеки един да се замисли какво точно аджеба прави тук. Да не говорим, че непрекъснато се раздават шамари от хора, които нямат нищо общо със самото сдружение. Това създава ужасно лош имидж. Абсолютно сигурна съм, че отново ще предизвикам негативно отношение към себе си, но когато някой тук има по-различно мнение от мнението на модераторите и на по-старите членове бива нападан и изяждан едва ли не с парцалите. Ами аз не искам да ме асоциират с такива безпардонни личности.
Да, консуматор съм и бих искала по някакъв начин да си заплатя тази консумация, но за мое огромно съжаление ме отказахте. Не съм виновна, че съм открила Зачатие на края на борбата си със стерилитета. Не съм го избирала нарочно да е така.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Не позна.
За мен ти си отдавна  затворена страница.
Всъщност страница, която никога не съм отворила.
Празна страница.
Форумът и сдружението са две отделни неща.
Аз съм потребител на форума. С мнение и позиция.
А ти нещо си противоречиш. Точно за да не се асоциацира сдружението с такива безпардонни личности като мен, аз не съм член, така че ако ти имаше желание можеше да отделиш някой лев и да станеш член на сдружението, в което аз не съм член. Както и да помагаш.
Но ти си прекалено заета със себе си.

Та в тази връзка да кажа аз защо не искам да съм член.
Точно защото си искам свободата.
Да се занимавам с празнословието.
Както и с жестокостта на някои хора.

Моля те, задръж си неприязънта към мен и не занимавай целия форум с това.
Всички разбраха мнението ти.
Можеш да си сложиш мнението си за мен в подписа си, защото вече всякакви намеци за мен ще ги изтривам.
Няма да допусна повече разправии около мен.
Достатъчно други ангажименти имам, за да се занимавам с това.
Вместо да отговарям на момичетата с конкретни въпроси за стерилитета, аз се занимавам с глупости. :twisted:
Край.
« Последна редакция: Март 26, 2007, 22:46:09 pm от Lali »