0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Фрешче, най-горе на всяка страница е в навигационното меню
Цитат на: cygnus
Фрешче, най-горе на всяка страница е в навигационното меню

Сигнусче, аз съм кьорава :oops:
Като кликна на "за нас" се отваря страница, и пише "Кои сме ние" и т.н. сметка не виждам ...

Сорим, нещо се смотавам явно :roll:
Благодаря ти, Бени!

*
Фрешче сметката е в другия линк, на който пише членство http://www.zachatie.org/modules.php?name=chlenstvo
Точно до логото на сдружението.
Аа, така става :D
Ми и аз това казвах, че като потърсих сметката, ми хрумна първо, че би трябвало да е в секцията "за нас" и там не я намерих, а не се сетих да я търся в членство. Затова според мен може да се сложи в секцията "за нас", тъй като се предполага, че не само членове ще внасят по нея.

Надявам се намираш предложението ми разумно, така на по-видимо място да е.

Поздрави :D
Благодаря ти, Бени!

Защо не искам да бъда член на сдружение “Зачатие”?
« Отговор #24 -: Август 01, 2005, 17:27:55 pm »
Гласувах , че не съм член но смятам да стана. Наистина вече пуснах писмо с молба за членство, сега остава да си платя и членския внос. Тази седмица смятам да го направя, имам ходене до банки и ще използвам да си пусна вносната бележка. Не се страхувам да разкрия самоличността си, научих много неща от този сайт и получих много разбиране и подкрепа. Затова смятам да бъда член на това Сдружение, защото имам нужда от това, дори и да имам дете пак ще си остана член.
Съмнявам се в използването на членския внос по предназначение
Ponqkoga,za da se zbadnat me4tite ni e nujna malko pove4e lubov

Shakira23
*
Кое ти дава повод да мислиш така или само така си предполагаш? Дане би да има връзка с това: шрифта и кирилицата
Успех!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Цитат

Е това беше голяма глупост! :evil:  Мили членове на УС на Сдружението,  като тръгнете на почивка за Хавайските остови със събраните незначителни пари по 3 лв. месечно от всеки член , моля свирнете и аз да се присъединя към Вас!

Баси простотията! :evil:  :evil:  :evil:  Джули - хората от УС /и не само/ работят ежедневно за да съществува този сайт и самото Сдружение. Хвърлят не само лични услилия, но и средства, контакти и така нататък. Извинявай, но написаното от теб звучи за мен като обида спрямо тях.
Цитат на: Joulie

нямам думи просто  8O  8O  8O
*
Такаааа, аз си мисля, че на това девойче изобщо не бива да му се обръща внимание. Едва ли знае какво е сдружение "Зачатие", с какво се занимава, от кога съществува, какви са му целите и т.н. и т.н.
Скучно му е на детето в Белгия само и се забавлява тук, а ние му се връзваме... :D
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Е Joulie прекали вече. И в чата ти го казах, пиша го и тук. Създатилите на
zachatie са вложили време пари и средства , не само за себе си, ами за всички с проблем стерилитет. След като си тук и черпиш информация и получаваш помощ благодарение на труда им, поне имай малкото уважение да спазваш правилата им. Не стига че прекърши с голям зор ината си за латиницата и малките букви, пък сега и обиждаш. Не се спря ти ей. Поне елементарно възпитание покажи да му се не види. Айде отнесе го, ама колко пъти те предупредих, ти не миряса.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
Цитат на: Joulie

"Ла-но, ла-но - каза Швейк, колкото да се намеси в разговора"

мммдаааа
В очакване ....
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
така... нека да кажа нещо и аз за Joulie.
тя се появи най-напред в чата точно в деня, когато възникна скандала с Mamica (помните, нали?).
заподозрях Joulie, че е една от тези посетителки на чата на бг-мамма, които тогава надойдоха в нашия чат, за да гледат сеир, и я ритнах. тя беше упорита и постоянно влизаше, образно казано "ругаейки и разбутвайки си път с лакти". след 2 дни активна гимнастика ми писна и рекох да поговорим, да видим какъв е толкоз зора. тя рече, че също била проблемна и искала да влиза в чата. казах й - добре, заповядай, но ако чуя, че се държиш неприлично, ще ти спра достъпа до чата отново.
по-късно на няколко пъти видях, че Joulie влиза в чата, разбрах, че няма оплаквания от нея (поне тогава) и се зарадвах много, че не съм допуснала грешката да отсъдя неправилно за човека.

но нещата, които чета от няколко дни във форума, силно ме притесняват. първо, безмисленото упорство за кирилицата в темата, към която е дала тук линк Cygnus. тези форуми си имат правила и те трябва да се спазват, когато има възможност. второ, това изказване.
не можем да възпрем никого да има подобни съмнения, но е редно такива съмнения да се изказва поне малко от малко АРГУМЕНТИРАНО и поне от човек, който е прекарал известно време в сдружението, та да има изобщо някаква представа за него и дейността му.
а ей-така, хвърлени на вятъра, от човек, който активно и безплатно ползва придобивки, за които някои други се бъркат в личния си джоб - ТАКА НЕ!!! така не ги приемам!!!

обръщам се към Joulie - ако ти имаш някакви съмнения относно финансовите дела на сдружението и ако това искрено те вълнува, а не просто да се чудиш с какво скандалче да утрепеш днешния ден в Белгия - можеш да поискаш да ти се предостави публичния финансов отчет за дейността на сдружението през изминалата година. ако можеш да четеш такива документи - бързо ще ти се изясни всичко.

но понеже ми се струва, че случаят не е такъв, и твоите съмнения са чиста проба търсене на развлекателни скандали - казвам ти следното: внимавай, Joulie! ще те наблюдавам изкъсо и при следваща простъпка ще си изпълня обещанието от преди 2 месеца, а именно - ще ти спра достъпа до безплатните благинки, които ние плащаме заради теб!

дано съм станала ясна! гледай да не прекаляваш!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Така за стерилитета не сам пускала кои знае какви теми и не мисля 4е сам досаждала с вапросите си на някоя от вас ,тук каде сте се наредили(слава-богу).Как си прекарвам деня тук в Белгия си е ли4но моя работа и  проблем и си мисля,4е не баркам в кан4ето на някоя от вас.Но за разлика от вас не стоя деноно6тно пред копутара на седянка(изклу4ение тази седмица си вземах болни4ни),но това все пак си е ва6а работа всеки си прави квот му е на ду6ата,нали сме демокрация(наи-добрата форма на оправление).Съмнявам се в използването на членския внос по предназначение
-понеже досега не сам 4ула ва6а изява,ни по медии,ни по радио(за бгмама 4ух по бтв-репртерите)няма зна4ение,но вместо да се нахварляте като бесни ку4ета,можехте например да се похвалите сас ва6ите изяви и т.н.,на такива като мене например ,които незнаят...И едно време като бях по млада и в бг бях доброволка в 4ервеният краст-така 4е знам какво е сабиране на стотинки от порта на порта,но все пак като раздавахме закупинете дрехи или каквото и да било там сас сабраните средства и виждах толкова усмихнати и ла4езарни децата от домовете с каква усмивка ни посре6таха -еми толкова хубо ми става6е 4е можех с не6то да помогна,на тия не6тасни деца ли6ени от маи4инска и ба6тинска лубов....
Така,4е мили дами не бадете толкова зверски настроени,ако наистина помагате правете го с лубов и не го натякваите и не се изтакваите,ако помагате го правите от лубов наи ве4е,а не за слава ,за6тото такива организации(не става вапрос за ва6ата сега)изпраха сумати 4ерни пари4ки,но пак важното е 4е помагат все пак,а има и такива които само сабират и накрая оранизаторите си строят палати,на гарба на добронамерените хора...Така 4е е нормално в дне6но време 4овек да баде по на6трек и да не е толкова наивен както преди,все пак има толкова измами по ццял свят и хора които така си изкарват прехраната...
Надявам се 4е тоя пат сам била по ясна ......................
Ponqkoga,za da se zbadnat me4tite ni e nujna malko pove4e lubov

Shakira23
*

lady_11

• 3217
Оф, Джули, явно си много тъпо същество, кореспондиращо на интелектуалното ниво на по-голямата част от списващите в друг форум... Погледни темите тук и в начашка кафе раздела - и ще разбереш, че членове на Сдружението участват в ТВ предавания, че се организира Ден на репродуктивното здраве, можеш да разбереш, и за  миналите  прояви.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Джули, ако седейки си в къщи пред "КОПУТАРА", беше поне отворила 1-2 форума и началната страница от сайта, щеше да видиш в колко много медийни и други изяви участва сдружението!
тая информация ти е поне на една ръка разстояние, бе!

ти как очакваш да чуеш за нашите изяви - да ти пратя препоръчано писмо до Белгия ли? за бг-мама изявите си прочела в техния форум, е - ами и нашите изяви всичките са описани в нашия форум Сдружение Зачатие, и миналите, и тези, които сега организираме.

а, и още нещо, мила... парички се препират не чрез членски внос! нашият членски внос е 40 лева на година и го плащат около 50 души само... останалите не плащат, щото нямат пари! онези, които имат пари, правят дарения! имаме няколко момичета от чужбина, които са изпратили дарения на сдружението.
парички се препират от фалшиво усвояване на евро-фондове - далавера, каквато беше предложена и на нас, но ние отказахме!

мда... явно правилно съм се ориентирала за теб. предупреждението ми остава в сила - внимавай в картинката, Джули! и междувременно, разходи се из форума и се образовай поне малко!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Джули, поведението ти е арогантно, невъзпитано и е прецедент за този форум. Попрочети малко и ще видиш какви са изявите и инициативите на това сдружение само в последните 2 месеца (от когато четеш), за последните 2 години да те карам да четеш ще ти дойде множко информацията. Членския внос, който постъпва в  сдружението едва едва стига да покрие административните разходи по неговото съществуване и поддръжката на сайта му, но ти и с това не си запозната, че хостинг и трафик се плаща и то скъпо - за да можеш ти и всички останали хиляди посетители да имат безплатен достъп до тази информация. За издаването на  образователни брошури за инфертилните двойки и подобни такива за подрастващите в момента търсим фирми спонсори именно защото парите от членския внос са крайно недостатъчни, а нямаме други източници на финансиране освен този и рекламите на сайта. Ако не те затруднява виж колко са ниски цените на рекламата в интернет, за да добиеш представа за какво става дума. И изобщо се чудя има ли смисъл да ти обяснявам очевидни неща, като съм почти сигурна, че няма да ги разбереш имайки предвид това, което си писала в предишните си постинги, кореспондиращи с нивото ти на общуване и тук и в чата.
Искам да ти кажа, че модераторите, администраторите и всички посетители на този форум не толерират подобно държане и отношение и ако продължаваш по този начин наистина ще се прибегне до извънредни мерки спрямо теб, каквито не са взимани досега към нито един посетител на форума! Може би е редно да се замислиш по този повод и да потърсиш причините за реакциите ни в себе си!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Джули, давам ти 24 часа да преосмислиш поведението си.
Ще изтривам всички твои реплики, които не са свързани с репродуктивните проблеми.
След тези 24 часа - следва отрязване.
Сега излизам, внимавай какво ще сътвориш до довечера.
*
Момичета, не мислите ли, че по този начин караме това момиченце да се чувства специално... На кой друг сме обяснявали толкова подробно за дейността на сдружението, ами на никой или ако сме, то е било на хора, на които наистина си заслужава човек да им обяснява, защото най-малкото ще разберат за какво става дума, а и ще помогнат. Та, в този ред на мисли, Жоли (или както там й се вика) не е човек, на който трябва да се дават очети, какво ще направи тя... ще помогне с нещо, ще почерпи полезна информация... не, едва ли. Така че, пак казвам, няма смисъл да си губим времето с нея :wink:
*

lady_11

• 3217
Аз гласувам за бан на Джули и без да изтекат 24 часа с последен шанс да си преосмисли поведението. Още като влезе в чата си беше явно каква е... То бива, бива, ама ...