0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Анкета
сдружение Зачатие прави проучване и ви моли да вземет участие в тази анкета:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Притеснявам се да разкривам самоличността си.
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
Гласувах с друго. И аз незнам защо не съм член..не прочетох никъде причина да не съм член....пък може скоро да се вредя и във вашите редици :D
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
Вече съм член, и някак си съм много горда :)
*
Не живея в България и не мога да се вклю4а в инициативите на сдружението. Пари мога да превеждам като дарение, беz да се ангажирам със срокове.
Аз съм член от началото на годината.
Само където не съм си платила членски вност за второто шестмесечие  :oops:  Ама днес - утре ще ходя до банката, та ще си пусна и паричките.

Член съм, защото смятам, че е добре това Сдружение да се развива и да може да помага на повече хора с нашия проблем. Тези 3 лв. на месец ги давам за какви ли не други щуротии - лакчета, кремчета, сладоледи, бисвкити ..... все вредни и по-малко нужни неща.

Ей,  :!: това не е агитация - просто мисля на глас.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Незнам дали съм или не съм защото не съм си пуснала, молба, но смятам да го променя, дори и 3 лева да не са много бих искала да помагам с каквото мога. И ако някой ден се случи да забременея ще си остана член.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Защо не съм член на сдружението
« Отговор #7 -: Юли 04, 2005, 17:38:33 pm »
:ask: Защо не съм член на сдружението
Ами всъщност и аз незнам защо не съм член. Не се притеснявам да разкрия самоличността си. Може би мързела ми е малко в повече. :oops:
И трите лева не ме спират. Аз ги харча за цигари ежедневно. Просто .... и аз незнам защо. Май трябва дасе замисля по този въпрос, защото ми се отдава да се занимавам с организация на каквото и да е :director: . Тази  :idea: си струва да се обсъди...

Давам този коментар, защото съм отговорила с друго...
Не може да има пълно щастие....
:surfinga: Аз най-вероятно ще се присъединя през есента. Това сдружение е много добро като замисъл. Много ми се иска да се запозная с момичетата от него. Човек има нужда да споделя неволите си с тези, които ще го разберат и няма да цъкат съжаляващо.

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
Ох, много се възхищавам на участващите в Сдружението и особено на тези, които са движещата му сила. За анкетата - 1. не ми се занимава с обществена работа, някак обичам да се хвърлям 100% във всичко, което правя, и не мисля че имам нужната енергия за още едно важно дело в живота си... и 2. не искам да фиксирам вниманието си (допълнително) върху проблема...
И аз, като други, писали преди мен, бих помогнала скромно във финансово отношение...Може някой ако иска да напише кратки сведения за финансите на Сдружението - какви средства акумулира, за какво се ползват и от средства за какво още имаме нужда, както и сметката на Сдружението. Нямам предвид финансов отчет, а най-общо, да придобием някаква представа.

Още един път Голямо Благодаря на тези, които не си скъпят времето и енергията, за да помагат и на други, възхищавам Ви се!! :balk_47:
Благодаря ти, Бени!

И аз съм от тези, които се притесняват да разкрият самоличността си. :oops: А знам, че не трябва,защото всички сме с един и същи проблем - искаме бебе,а него го няма, но какво да се прави като съм такъв човек. :?
*
Молба съм си подала, но членски внос не съм плащала  :oops: Ужас  :oops:  :oops:  :oops:

Но почти ми е невъзможно да изляза от работа, за да го направя :twisted:  :evil: А сега вече ми е съвсем невъзможно.

Съвсем скоро открих услугите на еPay и сега си плащам телефона по този начин. МНого удобно и бързо.

Въпреки всичко, това не е основателно оправдание от моя страна  :oops:  :oops:  :oops:

Гласува с "Друго"

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Цитат на: Tania79
Молба съм си подала, но членски внос не съм плащала  :oops: Ужас  :oops:  :oops:  :oops:

Но почти ми е невъзможно да изляза от работа, за да го направя :twisted:  :evil: А сега вече ми е съвсем невъзможно.

Съвсем скоро открих услугите на еPay и сега си плащам телефона по този начин. МНого удобно и бързо.

Таня, чрез еPay можеш да си плащаш и членския внос към сдружението!!!

разгледах внимателно написаното в сайта на системата, там пише следното:

"С помощта на функцията "Вносна Бележка" можете да преведете сума на произволна банкова сметка във всяка българска банка. "

За да направиш плащането, трябва да влезеш в системата, да избереш опцията "Плащания", след това "Вносна бележка" , след това "Въвеждане на вносна бележка" и там да попълниш сума, основание, БИН, № на сметка и банков код.

това е всичко - просто и лесно, без да ставаш от бюрото!  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Цитат на: jam

Таня, чрез еPay можеш да си плащаш и членския внос към сдружението!!!

без да ставаш от бюрото!  :D

Благодаря jam  :D Това не го бях видяла  :oops:
Опитах да платя и става  :D Само че съм си забравила пина на картата. У нас го имам записан, така че утре ще платя.

За информация на всички таксата на банката за вносната бележка е 1 лв.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
Таня, замо да те помоля после да ми пуснеш бележка колко парички си превела и за кои месеци, за да те отбележа в системата :D
Добре де, що не вземе някой да я напише сметката на Сдружението, за информация на "съмишленици". Няма я в секцията "за нас" на сайта? :roll:
Благодаря ти, Бени!

*
Има ги, още на началната страница в Членство

http://www.zachatie.org/modules.php?name=chlenstvo

ето и линка, дано съм го направила активен :?
*
Цитат на: FreshBreeze
Добре де, що не вземе някой да я напише сметката на Сдружението, за информация на "съмишленици". Няма я в секцията "за нас" на сайта? :roll:

За нас - На всяка страница горе - шести бутон от навигацията! Седи там от стартирането на сайта
Членство - От първа страница на сайта - точно до логото на сдружението - третия линк! Седи там от създаването на сдружението
 8)
Аз вече съм член на сдружението, но бих могла да споделя защо се колебаех половин година...
Осъзнавах, че психологически не съм готова да бъда активен член на сдружението. Подаването на молба и заплащането на членския внос за няколко месеца не е нищо повече от проява на солидарност и израз на благодарност към тези, които са намерили сили да правят нещо не само за себе си, но и за нас. За съжаление все още съм в ролята на един доста пасивен член...
Има и друго - поне на мен ми е страшно трудно да идвам на  организираните от вас срещи. Признавам си - в основата на това стои финансовия проблем. Но повярвайте ми - има много като мен. Не се страхувам да разкрия самоличността си.
За щастие, въпреки всичко, вече познавам три от вас!
И накрая - знам че може да прозвучи като празно философстване - но мисля, че всеки от нас е готов за членство, когато осъзнае, че това няма да е преходно явление, че това не е временен статут, който се обезсмисля след решаването на личните проблеми. Трябва да сме готови да продължим да се борим за клаузата /май прозвуча малко по комсомолски/, заради тези, които ще тръгнат по нашия път /за съжалене - ще ги има/.
Не знам защо написах всичко това. Просто исках да го напиша.
Късмет на всички!
И да си пожелаем - Повече членове в сдружението, но все по-малко членове с репродуктивни проблеми!
:oops:  :oops:  :oops:  Извинете, доста съм загубена! Сега я видях, в начална страница :arrow: членство, следвайки вашите указания.

Сигнусче, в секцията "За нас" продължавам да не я виждам :oops:  :oops:  :?: а там е първото място, на което си мислех, че трябва да е публикувана.

Извинявам се на създателите на сайта, които са я сложили "от самото начало" :wink:

Урания, добре казано!
Благодаря ти, Бени!