0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кой тест?
« -: Юли 03, 2005, 10:05:46 am »
Здравейте момичета? Имам едно малко глупавичко въпросче, но се надявам да ме насочите....Кой от множеството тестове за бременност , които се предлагат според вас е най-точен? Преди 2 дни си купих sure check, на който пишеше, че отчита на 1 ден от закъснението на м. Срещала съм и други на които пише , че отчитат правилно на 7 ден от зачеването, но от личен опит съм разбрала, че повечето тестове отчитат чак след 6,7 дневно закъснение...Какво е вашето мнение по въпроса? Благодаря предварително!!
Кой тест?
« Отговор #1 -: Юли 03, 2005, 10:47:12 am »
Clear View е засега най-добрия тест на българския пазар. Стискам палци да покаже ДВЕ чертички!!!
*
Кой тест?
« Отговор #2 -: Юли 03, 2005, 12:16:20 pm »
Напълно подкрепям заека и аз съм за този с тест!!!!!!!!
*
Кой тест?
« Отговор #3 -: Юли 03, 2005, 12:54:54 pm »
Съгласна съм, че Clear View е добра марка, но искам също да препоръчам и dBest. В упътването пише, че може да се ползва още преди закъснението и не е задължително със първата сутрешна урина. При мен винаги е давал досега отрицателни резултати и не е сбъркал :( , но дано при теб да има повод за радост!

Кой тест?
« Отговор #4 -: Юли 03, 2005, 13:04:17 pm »
Цитат на: gabi32
искам също да препоръчам и dBest

Габи, има твърде много ментета на този тест и затова аз лично не му вярвам.
А наскоро попаднах в една аптека на швейцарски тест Rapid Preg май се казваше, със същата висока чувствителност (и доста висока цена - 6 лв.).
Кой тест?
« Отговор #5 -: Юли 03, 2005, 14:12:30 pm »
Благодаря ви момичета, ще изчакам да видя дали ще ми дойде и ще си взема пак!!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Кой тест?
« Отговор #6 -: Юли 03, 2005, 14:14:59 pm »
Колко струва Clear View?
Кой тест?
« Отговор #7 -: Юли 03, 2005, 15:23:42 pm »
Цитат на: Lali
Колко струва Clear View?

Аз го купувам за 3,85 лв., а доколкото си спомням шуър чек е 3,50 или нещо такова, т.е. разликата в цените е никаква.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Кой тест?
« Отговор #8 -: Юли 03, 2005, 15:57:17 pm »
Тюххх, аз си купих Шуърчек, ама следващият път ще си купя Clear View.
Кой тест?
« Отговор #9 -: Юли 03, 2005, 16:18:16 pm »
Цитат на: Lali
Тюххх, аз си купих Шуърчек, ама следващият път ще си купя Clear View.

А дано покаже две черти!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Кой тест?
« Отговор #10 -: Юли 03, 2005, 17:29:58 pm »
Хе-хе-хе, благодаря, и на теб същото :wink:
Кой тест?
« Отговор #11 -: Юли 03, 2005, 18:37:47 pm »
Sure check си го купих за 3.50 аз, преди време си взимах някакви двийни, лентичка и касета, които пак бяха 3.50 , ама пусто като не се сещам името..... :roll: Айде успех на всички, дано скоро да видим дългоочакваните 2 чертички... :lol:
*
Кой тест?
« Отговор #12 -: Юли 03, 2005, 18:39:31 pm »
а аз искам да ви питам за този тест, clear view (не съм сигурна за view, ама за clear съм), пише, че отчита 7 дни след зачеването - това по мои сметки е една седмица преди да трябва да ми дойде. дали наистина отчита правилно?
вече 3 дни ме боли корема ниско долу, все едно ще ми идва, а има още 6 дни по план график... не разбирам :?

Кой тест?
« Отговор #13 -: Юли 03, 2005, 18:46:00 pm »
Pippi-Longstocking до колкото се простират моите познания, такава болка може да има при бременност, а дано при теб да е от това.......а относно тестовете, на мен предния път въпреки, че пишеше на 7 ден от зачеването на 2 пъти ми даде отрицателен, а чак след 6,7 дни закъснение на м отчете положителен резултат, така че май много не се знае, какво е точно положението.. :roll:
Кой тест?
« Отговор #14 -: Юли 03, 2005, 19:37:24 pm »
Тест няма сми да се прави преди датата.
*
Кой тест?
« Отговор #15 -: Юли 03, 2005, 20:54:59 pm »
а аз реших че мога да разбера от рано...  нетърпение, надежди... сега поне малко се обнадеждих, че отрицаелния резултат не е задължително верен... ама защо тогвата пишат 7 дни след зачеването? не е честно, някак си.
дони4ка, тенкю за пожеланието :)

Кой тест?
« Отговор #16 -: Юли 03, 2005, 21:01:52 pm »
Рекламата, Пипи, е велика сила, която има за цел да кара хората да купуват, да купуват, за купуват...
Кой тест?
« Отговор #17 -: Юли 03, 2005, 21:31:36 pm »
Pippi-Longstocking   моля моля пак заповядай, айде дано скоро всички сме надули коремчета....а относно въпросните тестове, май всички са едни и същи........ :roll:
Кой тест?
« Отговор #18 -: Юли 04, 2005, 09:36:34 am »
Тестове за бременност реагират на хормона ЧХГ , който по принцип се появява по време на бременност или по-точно след имплантирането на плода, което става към 6-8 ден след зачеването. И "по-добрите" тестове реагират на 20 единици хормон, но тези единици варират при всеки организъм различно. Така че.....
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Кой тест?
« Отговор #19 -: Юли 05, 2005, 08:24:19 am »
А аз да попитам по принцип къде се правят кръвни тестове за бременност?Например тук в Русе има частна лаборатория за изследвания, мислите ли че правят такива тестове или само в болниците?Никога не съм си правила такъв тест затова питам.
А за тестовете за бременност мога да кажа че dBEST ми отчете положителен резултат на 29 ден при цикъл 31-32 дни или 3 дни преди очакваната М.Но тестове много и при всеки различно.Сега пак си купих такъв и въпреки че е рано го направих втора чертичка има ама много,много бледа едвам се вижда а незнам дали не си и въобразявам вече....