0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ето ме пак..тъжна
« Отговор #20 -: Април 15, 2007, 20:41:36 pm »
незнам какво да ти кажа, единствено, че стискам палци и се моля този път да е последния
прегръдки
*
« Отговор #21 -: Април 15, 2007, 22:04:36 pm »
Оххххх  Туто :bighug:,мъчно ми е  :balk_145:.Кураж и вяра ти желая от сърце!
« Отговор #22 -: Април 16, 2007, 13:18:00 pm »
Мила Туто, и аз ти пращам една прегръдка за кураж!!  :D :D

Няма да се отказваме, Миличка, явно при някои нещата са решили да се случат много много трудно, но все ми се иска да мисля, че ще се случат все пак!! Все пак ще пробваш нови неща, надежда трябва да имаш, определено! :D

Благодаря ти, Бени!

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #23 -: Април 16, 2007, 14:40:49 pm »
Туто :) не се чувствай като наказана от Господа да изкупуваш грехове. Той не наказва така, а ако наказва - не наказва теб. Приеми, че Той ти е предопределил изпитание, което сигурна съм ще преодолееш, ще има щастлив край и ще те направи по-силна. Приеми, че такива изпитания са само за силни хора. Не се чувствай като жертва на сътбата. Успех и горе главата. Аз мисля, че Бог е милостив :) може би по-скоро ни праща изпитания, от колкото наказания. Имай надежда.
*
« Отговор #24 -: Април 16, 2007, 15:58:10 pm »
Здравей мила и горе главата със сълзи няма да постигнем нищо е ще ни поолекне.Днес аз съм в твоето положение след направения тест и резултат  :bfn1:. Сега се успокоявам че може би следващия път ще е успешен  :crossfingers: :bighug:
« Отговор #25 -: Април 18, 2007, 06:47:05 am »
Туто, миличка,  :bighug:
*
« Отговор #26 -: Април 18, 2007, 15:59:50 pm »

Туто, една прегръдка и от мен :bighug: и много стиснати палци това да е твоя успешен опит. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

А защо не помислиш по въпроса да съчетаеш иксито с иглотерапия.
Пише че помагала за имплантирането.
Чела съм за успешни случаи във форума.
Дори и само няколко процента да увеличава шанса, това пак значи много за нас, нали.
Пък и човек е длъжен да опита всичко.

Още веднъж - стискам палци скоро да се похвалиш.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

« Отговор #27 -: Април 18, 2007, 22:11:39 pm »
Аз мисля всичко да опитам - биопсии, иглотерапия. Тъпото е, че имам проблеми в бачкането и за съжаление точно сега когато трябва да съм спокойна ще имам неприятности. Какво да ви кажа... Нещо много ми дойде. Имах много лоша случка в семейството, обраха ни, а сега в работата (аз чертая на аутокад) невероятни проблеми. Имам колежка, която я гонят, защото не се разбирала с колегите и съответно искаха мен да оставят на нейно място, защото само аз мога да чертая. Държаха ме на мн. ниска заплата-срам ме е да кажа направо(някои приятелки знаят). Вдигнаха ми я със 100 лв и ми заявиха, че трябвало да се преквалифицирам-тесктообработка. Щях да припадна! Та аз съм с много по-висока квалификация - сама си оправям компа, на аутокада просто ми харесва да чертая и искам да проектирам-инж. съм. Работя на още много програми. Имам 2 сайта(не е нещо като зачатие, но все пак..). Трябвало да науча ИСО-то -процедурите на фирмата-да съм ги знаела и на сън...,да наслагам новото лого на фирмата на сайта на исото, да правя одити на колегите кой го спазва исото и разни такива. Всъщност съм чертожник и се опитвам и да проектирам. Ще ви кажа само, че назначиха една секретарка на 19 год. на същата заплата като мойта-вдигнатата вече. Направо им казах, че ако искат да правя всичките неща ще ми платят допълнително и единия от шефовете каза ок-пари има. Вчера ни връчиха - на мен и колежката предложение да прекратим тр.дог. по чл.325 т.1 - по взаимно съгласие. Колегите можели сами да си чертаят(там е работата, че никой от тях не може). Сега се правят работни чертежи и екзекутиви като за световно, защото нас като ни няма вече няма и да има кой без пари да им чертае..На колежката и казаха преди време, че и течало предупреждение и тя си търси отдавна работа. На всичкото отгоре шефа заяви, че сме си търсели работа и двете(някой колега ни е изтропал) .. Ами ще си търсим! Да не сме луди да търпим това отношение? Това е положението. :(
« Последна редакция: Април 18, 2007, 22:27:17 pm от Tutto »
« Отговор #28 -: Април 18, 2007, 22:31:46 pm »
Леле Туто, и такива неприятности ли са ти на главата :( :( :bighug:

То като тръгне някой път едно след друго ... и сякаш няма край! Но все ще свърши тая неприятна серия, няма как, ще видиш!! Неприятно е човек да си търси работа, точно когато не му е до това, но важното е, че си имаш умения и образование - дръж си на тях. Да ти кажа, понякога тези принудителни смени на работа се окзват всъщност голяма услуга - щото човек сам не се наканва лесно да търси нова работа, а така има шанс да си намериш много по-добра работа и по-добре платена!

Късмет, Миличка! Едно по едно нещата ще се наредят, имай търпение и не се отказвай да се стремиш към най-доброто!
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #29 -: Април 18, 2007, 22:39:13 pm »
Бении
Я се стегни моля те.Познавам те и знам ,че си силна жена.През колко неща си преминала и изтърпяла,сега ще позволяваш на някакви си "пухльовци" да ти се качат на главата!!!  :wink:Знам,че много ти се е насъбрало за толкова кратък период от време.Но бъди силна.Вдигни глава и продължи борбата :balk_602: :balk_50:.Приеми ,че временно си попаднала в дупка,наречи я както искаш-ако искаш дори и кармична.Но мисли,че след толкова много изпитания,винаги идва хубавата новина за която си се борил дълго време и временно си я оставила на заден план заради неприятностите.Приеми само че е въпрос на време ,усмихни се и продължи устремено напред.И когато и да ти е тъжно ,живей за този момент който очакваш с нетърпение,за големият  :balk_2: който ти предстои да получиш!!!! :bighug:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #30 -: Април 18, 2007, 22:41:35 pm »
Туто, човек като губи не знае какаво печели /имам предвид проблемите в службата/!
С тези квалификации и диплома съм сигурна че ще си намериш бързо работата, която заслужаваш! Дано наистина нещата се подредят така както искаш, дано някой ден имаме повод да се почустваме наистина пълноценни!
Успех!!! :kiss:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #31 -: Април 18, 2007, 22:49:52 pm »
и аз мисля че промяната в службата ти е за добро. иди на новото място с всички претенции за които се сетиш и малко отгоре. колкото повече искаш, толкова повече ще ти дадат, а ти явно си добра и имаш основания за претенции.
или пък ако ще се чувстваш по-добре остани си в къщи, почини си и си направи опита на спокойствие.
всичко ще се нареди, ще видиш :D.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #32 -: Април 18, 2007, 23:02:57 pm »
Съжалявам за проблемите, миличка. Имам чувството, че проблемите никога не идват сами. След един идва и втори и трети.... Но ти си силна жена и ще се справиш! И аз мисля, че промените в работата ще ти се отразят добре. Късмет!  :bighug:

[/url]
« Отговор #33 -: Април 18, 2007, 23:07:32 pm »
Благодаря на всички за подкрепата! Много е неприятна обстановката в работата! Сега се притеснявам, че може да ми направят проблем, ако трябва да отсъствам като ходя при Стаменов.. Нали имам биопсии да правя? Те и без това лошо ме гледат ;). Ще взема да се стегна и ще го карам по-спокойно. Много важно! Утре съм пак на интервю за работа - в обедната почивка :). Пожелайте ми успех! :) :bighug: :balk_121: :balk_70:
Много прегръдки сте ми пратили   :balk_48:
« Последна редакция: Април 18, 2007, 23:15:07 pm от Tutto »
*
« Отговор #34 -: Април 18, 2007, 23:56:01 pm »
Успех. :D 
« Последна редакция: Април 19, 2007, 00:03:17 am от Mary »
« Отговор #35 -: Април 19, 2007, 00:06:58 am »
Туто, миличка, не разбрах - подписала ли си по чл.325 или не? Не им се давай, бори се! Аз работя като ЧР и имам адвокат под ръка за справки, мога да ти помогна с всякаква трудово - правна информация. Ако не подпишеш, да видим как ще те уволнят гадовете.  :witch:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #36 -: Април 19, 2007, 08:47:11 am »
Тутто  yahoo_17

Пожелавам ти да си намериш работа
на която да ценят труда ти!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #37 -: Април 19, 2007, 10:42:06 am »
Туто, горе главата. Събери си багажа и с високо вдигната глава, тръгни към новата си работа. Навсякъде се търсят квалифицирани специалисти. На много места дават и добри пари.
Процедурата ти е по-важна, не я жертвай. Та ти толкова много си се борила за това детенце.
Кураж. Всичко ще се нареди по най-добрия за теб начин.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #38 -: Април 19, 2007, 12:01:39 pm »
Туто миличка, всяко зло за добро! Изброявам добрините  :lol::
1. Ще отидеш на ново място, което както разбирам при всички случаи ще е по-добро.
2. Ще отвлечеш за малко мислите си от проекта за бебе - което ВИНАГИ е позлотворно за крайния успех.

Аре майната им на тия плантатори...
Успех в процедурите мила - най-накрая всички успяваме! :lol:
В очакване ....
« Отговор #39 -: Април 19, 2007, 12:27:26 pm »
Туто, стискам палци за това интервю. Ще си намериш много по-добра работа, където ще те ценят! Преди 7 години фирмата, в която работеше мъжа ми, яко я закъса финансово и внезапно уволниха половината хора точно преди Коледа, вкл. него, ужасна Коледа беше. Е, само след месец си намери работа ама точно по тясната инженерна специалност. И благодарение на тази квалификация, после пък започна наистина добра и платена работа на доста по-висока позиция. Поне такъв късмет ти желая! Наистина са ти направили услуга плантаторите, макар сега да ти е тежичко.

За Стаменов - ми не казвай на никого, вкл на пеещите колеги къде ще ходиш, вземи си болнични и си действай по твоята програма.

Прегръщам те и ти желая много сили, ще ти трябват за малкото човече, КОГАТО се появи!
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07