0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

мисля че много от вас са се сбласка ли с тоэи проблем и ще го споделя эащото имам чувството че ще превартя.опитвах да эабременея около 9 месеца бях се побаркала и постояно бях по лекари в момента в които реших че няма да стане се получи. и какво следва да правим сватба.никога не сам вярвала че по това толкова хубаво сабитие има толкова много раэправии пробле ми и нерви. ако энаех никога нямаше да направя таэи сватба а наи лошото е че тя е след 6 дена и така сам се притеснила че постояно получавам сарцебиене. и в един момент се чудя как се отраэява всичко това на бебето ми и се стресирам още повече. а и неэнам как ще иэдаржа на самата сватба. и ми е много притеснено
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: притеснението и проблемите около една сватба
« Отговор #1 -: Април 14, 2007, 08:53:21 am »
 :lol: Теди,да ти имам проблемите!Само ще ти кажа ,че моята сватба изцяло я организирах аз и то за един месец(просто има някои срокове,които не можеш да скъсиш)!Вярно е ,че има много притеснения,но в твоето положение не виждам причина да се вживяваш толкова много!Няма идеални сватби,но тък и да си чувала за лоши,такива?Знам,че ти се иска всичко да е перфектно,но моят съвет е да се пуснеш по вълната и вече да се забавляваш,защото това е вашият ден!Успех и умната! :flower:
« Отговор #2 -: Април 14, 2007, 09:11:03 am »
много ти благодаря че ми отговори и аэ като теб органиэирам всичко сама а мажа ми нищо не прави. но проблема е че имам дадени пробле ми с нервната система и сега не пиа никакви хапчета и напрежението ми идва в повече а и сам голяма паника
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Април 14, 2007, 09:33:14 am »
Аз бих се отказала от сватбата.
*
« Отговор #4 -: Април 14, 2007, 11:09:16 am »
Аз бих се отказала от сватбата.

След мойта сватба с удоволствие ходя по чужди, веселя се без да мисля за нищо.
            :balk_70:
« Отговор #5 -: Април 14, 2007, 11:51:38 am »
Нашата сватба също сами , с мъжа  ми я организирахме. Е, има малко притеснения , но кото дойде денят нямаш време да му мислиш.Просто ритуалите те понасят. След няколко дена като се замислихме , установихме някои пропуски , но нищо. никой не си ги спомня .Аз бях притеснена от друга гледна точка - в църквата си поех дълбоко въздух , деколтето се сцепи отпред и докрая изкарах почти по сутиен ... :oops: :lol:Но , въпреки тези дребни несгоди , мога да кажа , че мина перфектно.
Това е твоят ден! Бъди спокойна и щастлива!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #6 -: Април 14, 2007, 11:56:40 am »
Тedi666 има проблеми с нервната система, била е на терапия, която сега е спряна заради бременността, така че не я подтиквайте към неглижиране на проблема и не я сравнявайте със себе си.
*
« Отговор #7 -: Април 14, 2007, 12:17:56 pm »
Не, не в никакъв случай не неглижирам.Аз нямам близки и роднини и в деня на сватбата си трябваше да изтърпя цялото роднинско воинство на съпруга, ми бях нещастна и изнервена едновременно. Сега се смея като се сетя, защото е много хубаво да си обичан и щастлив.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #8 -: Април 14, 2007, 12:22:33 pm »
Аз само да питам : какво общо имат тревогите на Теди666 с емоционалните преживявания при проблемно забременяване?!?
Въпросът беше риторичен, не ми отговаряйте.
А "нерви", ако въобще има такава болест, се лекуват и докато жената е бременна.
« Отговор #9 -: Април 14, 2007, 12:23:28 pm »
Има една приказка - сватбите са не за младоженците, а за родата и гостите. Аз съм против тези събития, но... когато са по-младички и родата плаща за събитието - понякога се оказва, че младоженците нямат думата.
Финансовата страна също е от значение - тези пари вместо за ядене, пиене и танци на народите могат да се дадат за нещо наистина съществено.

Желая ти успешно бременеене!
Ще видиш, че това треперене и вълнение са излишни емоции - и това ще мине!
« Отговор #10 -: Април 14, 2007, 12:28:32 pm »
Аз само да питам : какво общо имат тревогите на Теди666 с емоционалните преживявания при проблемно забременяване?!?

Е, това беше първото, което си помислих, в интерес на истината, ама може да ни обвинят, че сме злобни, яхнали метлата бременни.
Доколкото разбрах е имала някакви проблеми със забременяването, а е и с лабилна психика, и се притеснява за плода.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #11 -: Април 14, 2007, 12:30:40 pm »
А "нерви", ако въобще има такава болест, се лекуват и докато жената е бременна.
Проблем с нервната система може да означава безкрайно много болести, като започнеш от епилепсия, минеш през психически разтройства, та свършиш с вегетативна дистония.
« Отговор #12 -: Април 14, 2007, 13:56:30 pm »
мерси много на всички че си иэраэихте мнението. эаболяването ми е простравматична депресия остра нервоэа и страхова невроэа. преди да эабременея получавах гарчове по 3 часа и эатова се притеснявам как ще се отраэи това на  мен и на бебето ми. а теэи медикаменти (xanax,диаэепам,депакин и лепонекс) са от групи които са много опасни эа плода
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #13 -: Април 14, 2007, 15:05:57 pm »
Наблегни тогава на терапия с психоанлитик, хоби, вероучение, въобще си намери друга доминантна цел.
Успешна бременност ти пожелавам!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #14 -: Април 14, 2007, 15:41:02 pm »
Теди, никой няма да ти каже браво, за това че си се старала сватбата ти да е перфектна. Помисли за себе си. Постарай се да имаш бяла рокля, да се радваш на бъдещия си съпруг и евентуално да се забавляваш до колкото можеш в ресторанта. Ако цялата подготовка те натоварва, ако се чувстваш зле и нервна - поговори със съпруга си и го помоли да ти окаже някаква помощ. Ако не можеш да издържиш на напрежението - по-добре се откажи или му кажи той да се занимава с това. Сега е важно ти да си добре, респективно и бебето. Ако има нещо, което те отвлича, което те кара да се чувстваш добре - мисли за него. Намери кой да ти помага - приятелка, близка, роднина. НЕ върши всичко сама. А и не е нужно всичко да е перфектно. Дори и да отидете само да подпишете, не се натоварвай. Мисли преди всичко за теб и бебето! Вие сте най-важните сега. А пък сватба идеална няма, но хората са свикнали да идат, да хапнат, да пийнат, да се позабавляват. Като ги има тези неща, никой не търси грешки или провали.
Пожелавам ти да намериш най-доброто решение за теб и да намериш помощник, ако все пак решиш да продължиш със сватбата! Късмет и лека бременност!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #15 -: Април 14, 2007, 18:41:29 pm »
Цитат
мерси много на всички че си иэраэихте мнението. эаболяването ми е простравматична депресия остра нервоэа и страхова невроэа. преди да эабременея получавах гарчове по 3 часа и эатова се притеснявам как ще се отраэи това на  мен и на бебето ми. а теэи медикаменти (xanax,диаэепам,депакин и лепонекс) са от групи които са много опасни эа плода

Първо, един съвет от мен - спри да се страхуваш, че ще ти стане лошо, че ще получиш припадък или ще навредиш на бебо. Надвиеш  ли страха, 90 % си се преборила. Консултирай се с невролог, има медикаменти на билкова основа, които могат да ти помогнат.
*
« Отговор #16 -: Април 14, 2007, 20:57:45 pm »
мале,като се сетя какви ужасии преживях около нашата сватба.то всеки, който имаше възможност да ни издъни го направи.в златарското ателие ни направиха халките 2 грама и нещо общо, при положение, че бяхме дали 3 пръстена за около 6-7 грама.вдигнах голям скандал, чак собственика извикаха.накрая все пак ни ги направиха както искахме, ама станаха готови предния ден преди сватбата.
после със свекървата що проблеми!тя е  привърженичка на старите традиции и държеше да се разплаква булката и да се сбогува с майка си(че да не умира майка ми, че да се сбогувам с нея).е, сълзи имаше, ама бяха на свекито, е...х и мамата пред камерата както аз си знам.
така че миличка, гадости има винаги около една сватба.после обаче, като погледнеш назад и ще се усмихваш,. гарантирам ти!
*
« Отговор #17 -: Април 15, 2007, 05:49:18 am »
Не се притеснявай за сватбата - тя ще мине толкова бързо, че няма да усетиш. И всичко да не е идеално, не е страшно. Остави приготовленията на другите около теб.
Аз когато съм напрегната обичам да излизам да се разхождам в парка, да си взема хубаво списание, да отида в кафето, което харесвам - изобщо гледам да се откъсна от нещата, които ме натоварват. Мисля, че това много помага. Късмет и успех!
« Отговор #18 -: Април 15, 2007, 09:49:00 am »
Цитат

Първо, един съвет от мен - спри да се страхуваш, че ще ти стане лошо, че ще получиш припадък или ще навредиш на бебо. Надвиеш  ли страха, 90 % си се преборила. Консултирай се с невролог, има медикаменти на билкова основа, които могат да ти помогнат.

Вярвйте ми, страховата невроза не е лесна работа.
4 години имах това заболяване (незнам дали е точно заболяване)
4 години, когато се стъмни на вън, сърцето ми започваше да бие като лудо и аз умирах..
Най-странното е, че при мен страховата невроза се излекува с невробекс.
За мен заболяванията на нервите са най-опасните, и всъщност всички болести тръгват от там.
Теди, приеми подготовката за сватбата, като забавление. Опитай да се отпуснеш и се забавлявай.
Успех! :butterfly:
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #19 -: Април 16, 2007, 10:13:28 am »
никога няма да спра да се чудя какво налага да се прави сватба докато булката е бременна. цял живот съм била категорична че няма сила на света която да ме накара да правя сватба докато съм бременна и си го спазих. ако бях забременяла по време на подготовката щях да отложа сватбата
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!