NDK, благодаря ти за нвниманието!
Значи започваме от начало, сега ще правим цв. снимка щото мойта е мн. стара всъщснот,
имунолозите на "Надежда" и Конова препоръчаха да изсл. репродуктивния имунофенотип – определяне на самите лимфоцитни популации,
миомките ми не пречели, малки по 1 см. на задна стена, външни,
уреаплазмата ми излезе отрицателна, за мое голямо учудване.
Мисля че предвижда ендометриална биопсия.
За изпотяванията всички са на разл. мнения, но повечето са че са на хорм. основа. Сега се "изследвам" по следния начин, утрогестан 2х3 след ову, днес ми е 5 ден и тази нощ започна отново леко потене, вероятно наистина става дума за хормони. А обаче все залитам към естрогените
и двата пъти си имах солидно ниво на естрадиола и терапията ми беше с естрофем.
Междувременно ми диагностицираха мастопатия.
Сега с помощ на една приятелка се заравям с руски сайтове онтосно АФА.
Аз все още се имам съмнения, че и трудните ми трансфери са "ключа за бараката".
everton, значи ние записахме час 10-тина дни преди това, беше в стартовата седмица на ин витро центъра.
Конова ни назначи изсл., носи си "цялата история", разпитва много и отговаря на въпросите, с много добри впечетления останах от нея, но организацията тогава още не беше на ниво. Това което ни беше пуснато за изсл. струваше 250 лв.
SDI-тест правихме щото сме с ниска морфология, струва 160 лв., и според мен ако една двойка се бори с доказан мъжки фактор е добре да направи този или подобен на него тест.
Имунолог. няма значение в кой ден от цикъла се правят, няма зн. дали ще ти вземат кръв на гладно, жадно, с кафе - без кафе...
Задължително според мен след 1 неуспешен опит се правят тези изсл., дори и преди първия опит няма да е голяма загуба ако не отхвърлят извесни опасения.
Благодаря ви приятели!