Това за цветната снимка го знам, ама като са се запънали и не щат да ми я правят. Аз този лекар го предупредих ама не знам може би щото не обичат да ги критикуват и той каза че ми е твърде рано за такива интервенции /защото ние не се пазим от 4 месеца/.
И за тия 4 месеца съм ходила буквално при 4 различни лекаря, които една микробиология не са ми пуснали. А и много странно имам раничка на шийката на матката и всички го отчитат ама до сега никой не ми е взимал цитонамазка, а аз съм чувала че дори трябва профилактично да се прави. Да не говорим за другите изследвания дето чета, че трябва да ми пуснат след като съм решила да забременявам. До сега само хормони и то щото аз отидох направо при ендокринолог на своя глава.
Лично аз съм отчаяна от лекарите и то какво излиза че трябва да им изкарам следването едва ли не, за да знам какво да си искам и пак не е гаранция че ще ги убедя да го направят. Може би аз не умея да налагам желанията си, ама и не би трябвало да ми се налага в края на краищата.