При мен се получи така, че некадърна гинеколожка лекуваше неправилно възпаление, след време разбрах, че изобщо е лекувано възпаление защото си пазих всичките рецепти (оказа се за добро,по лекарството разбрах). Та това възпаление не само, че не се беше излекувало ами аз в продължение на 1г (понеже нали съм била лекувана и си м ислех, че ми няма нищо вече)търпях болки в дясно, които мислех за хроничен апендисит. В последствие се оказа, че такова нещо няма и ме оперираха по спешност.С голямо количество свободна течност в коремната кухина, киста с размерите на портокал 7/6см и разбира се зверско възпаление. Думите на операторката бяха- не ме питай как те оперирах в корема ти беще каша. Е и тя си остави ръцете в него ама това е друга тема................... Бях само на 21 не знаех нищо........
п.с. Изводите всеки може сам да направи за себе си.
п.с.2 А за ЛУФ-а не знам може би тогава е сложена наченката. Махнали са обвивките на яйчниците (без видима причина, имало е овулация видяна по жълотото тяло, само 1 киста), забелвани са дет се вика. На лапарото ми д-р Филипов каза, че са махнали тъкан, която не са трябвали да пипат........