здравейте мили момичета.препочетох всички теми по няколко пъти- едната тема ме оспокоява а другата не ми дава никакви надежди че някога ще излекувам моя проблем.а ето го и него-от пубертета ми установиха високо ниво на тестостерон, а по-късно диганозата беше късна форма на ВНХ(каквото и да означава това;и представа си нямам) :ask:предписаха ми преднисолон и около 2 години ги пих,според лекарката ми трябваше да ги пия поне докато родя.аз обаче по своя иниациатива ги спрях за6тото кръвнотоми стана 140 на 90 и то на 17год.времето мина и ето че се омъжих и сега си имаме едно здраво и красиво момиченце. :bori_020:обаче проблемат ми се появи.някаде на 5 6 месец от райдането изоб6то не ми се появи цикала(нямах повод да мисля че сам бременна).отидох при гинеколойката ми и тя каза кистичка.така пих три месеца регулон и всичко си бе6е точно.а сега след два месеца от лечението пак никой няма.не ми се ходи на лекар , не ми се пия хормонални хапчета цял живот-кажете ми дали липсата на мензис се далжи на висок тостестерон(не сам си правила изследване,просто предполагам),дали ако пия хапчета 3 4 месеца и ще съм излекувана???благодаря ви много 4е ме излушахте много се ппоовлякох, но сега това ме терзайй