Ама и ние сме си виновни...Просто Спя не е лечимо заболяване,при който и да отидеш,ако искаш и на другия край на света пак ще ти изпише Диане35.Аз и затова вече не се дразня,какво да направи човека,като няма лечение.И момичета,престанете с тези обвинения относно цените,ми--гинекологичен преглед на частно-винаги е така.
Не ,не защитавам въпросния ,лекар,но всеки път като влезна в тази тема,чета обвинения,които са несъстоятелни(повечето).
е,всеки си изказва мнението,но нека бъдем реалистични.Защото от подобни темички,се оказва ,че просто добър лекар лекар в България няма,а това не означава ,че не трябва да се лекуваме все пак.
Всеки път като чуя добри отзиви от някой лекар,влизам в нета и се оказва ,че недоволните са повече от доволните.Отказах се да се лекувам,то явно където и да отидеш все зле.
Трябва да си пусна изследвания,май при Генов ще отида пак,какво пък ,ако нещо ме издразни -мамичката му мръсна,господ да му е на помощ.Въпреки,че веднъж ме беше издразнил,но какво да направим ,че човека се води от дебелите книги, нали..
МНого се отплесканах.