Искам да споделя свооте притеснения-на 6,11,2007 имах записан час при д-р Владимиров-ясно ви е че съм го записала над месец и половина преди това и го очаквах с огромно нетърпение,но честно да кажа не останах много удволетворена-лекарят ме прегледа буквално за 10 минути -сякаш бързаше и ме претупа...а аз исках ммного неща да разясним.А съм от провинцията и е ясно че тук кадърни лекари няма
не искам нищо лошо да кажа за д-ра -по всички мнения е голям специалист ,но дали това кратко време му дава пълен поглед за да разреши проблемите ми.Оперирана съм през 05,2007 от киста на десен яйчник-в МДом София- като съмненията бяха че е ендометриоза,но хистологията категорично потвърждава че не е...-така мие обяснил оперирали я ме лекар-нещо което на мен не ми е ясно-бяла епителан тъкан
Паралено посещавам д-р катя Тодорова-прекрасен човек и отношение към пациента-за тиреодит на хашимото -имах завишени с-сти на ТАТ и МАТ -сега пия тироксин ,селен и аспирин от 15-25 ден на МЦ.
Сега имам новопявила се киста-гадина-която пак прилича на шоколадова-предполагам че проблемите с щит жлеза оказват влияние,а въобще имам ли овулация и как са ми хормоните един господ знае...
Исках с д-р Владимиров консултация за лечението-какво да правя-той честно казано беше малко троснат-"ами за какво идвате при мен "-нещо в този стил
Предписа ми Марвелон,а аз пия дуфастон сега -каза че е слаб препарат и това -след 3 месеца ако кистата си е там-пак лапаро...Без да говорим нищо повече за заветната цел -бебе
Вашите съвети -много съм объркана