0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #280 -: Ноември 03, 2007, 19:52:32 pm »
Тanj74, браво на съпруга ти. Непременно ще успеете през януари. Благодаря ти за уточнението, защото на нас също ни предстои инсеминация при д-р Владимиров, но не ми се чака толкова. Въпреки че може и да се наложи да поизчакаме, тъй като май с моите хормони нещата не са много наред. Ще бъда сигурна в края на седмицата след срещата с доктора. Още веднъж успех на теб и на всички момичета!
*
« Отговор #281 -: Ноември 03, 2007, 20:13:10 pm »
 Пиши след това. Дано всичко да е о.к. Желая ти скоро да видиш  :goodluck:
*
« Отговор #282 -: Ноември 04, 2007, 00:33:37 am »
Пиши след това. Дано всичко да е о.к. Желая ти скоро да видиш  :goodluck:
всъшност исках да ти пожелая това :bfp:.
*
« Отговор #283 -: Ноември 08, 2007, 18:45:38 pm »
Айде сега да си признаят-днес между 10.00 и 11.00 пред кабинета на Владимиров имаше страшно много мацки, имаш ли и от Зачатие? :P

Майтапа настрана, ама съм много доволна от доктора, просто страшно внимание и така ме зарадва с думите 'ТОЗИ ИНХИБИН Е ПРОСТО СМЕШНА ЛАБОРАТОРНА ГРЕШКА" :lol:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #284 -: Ноември 08, 2007, 20:01:00 pm »
Браво Мимка, радвам се ама аз бях сигурна да ти кажа, че е някаква грешка!
Иначе аз ходя при Владимиров и ми е любимец да ти кажа ;)
Ама днес не съм била  :lol:

С него ще се видим в края на месеца, че почва нашето инсе !
и тогава ще ходя по-често!
Айде пожелавам ти успех и дано нашият доки да свърши хубава работа  :lol:
« Отговор #285 -: Ноември 13, 2007, 19:38:05 pm »
Здравейте момичета,
след хиляди настроения от моя страна от едната крайност до другата - стигнах до там ,че се бях отказала от инвитро и благодарение на Вас се върнах в борбата.На 04/12/2007 ще сме при д-р Владимиров на първо посещение.Ще сме двамата с половинката , ние сме с мъжки фактор.Чакам с нетърпение този ден и в същото време душичката ми се е свила от притеснение.

*
« Отговор #286 -: Ноември 13, 2007, 19:58:50 pm »
Не се притиснявай,ще видиш че всичко ще е наред.Док е много добър специалист,ще останеш доволна. Желая ти успех!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #287 -: Ноември 16, 2007, 10:02:38 am »
Искам да споделя свооте притеснения-на 6,11,2007 имах записан час при д-р Владимиров-ясно ви е че съм го записала над месец и половина преди това и го очаквах с огромно нетърпение,но честно да кажа не останах много удволетворена-лекарят ме прегледа  буквално за 10 минути -сякаш бързаше и ме претупа...а аз исках ммного неща да разясним.А съм от провинцията и е ясно че тук кадърни лекари няма
не искам нищо лошо да кажа за  д-ра -по всички мнения е голям специалист ,но дали това кратко време  му дава  пълен поглед за да разреши проблемите ми.Оперирана съм през 05,2007 от киста на десен яйчник-в МДом София- като съмненията  бяха  че е ендометриоза,но хистологията  категорично потвърждава че не е...-така мие обяснил оперирали я ме лекар-нещо което на мен не ми е ясно-бяла епителан тъкан :ask:
Паралено  посещавам д-р катя  Тодорова-прекрасен човек и отношение към пациента-за тиреодит на хашимото -имах завишени с-сти на ТАТ и МАТ -сега  пия тироксин ,селен и аспирин от 15-25 ден на МЦ.
Сега имам новопявила се киста-гадина-която пак прилича на шоколадова-предполагам че проблемите с щит жлеза оказват влияние,а въобще имам ли овулация и как са  ми  хормоните един господ знае...
Исках с д-р Владимиров консултация за лечението-какво да правя-той честно казано беше малко троснат-"ами за какво идвате при мен "-нещо в този стил
Предписа ми Марвелон,а аз  пия дуфастон сега -каза че  е слаб препарат и това -след 3 месеца ако кистата си е там-пак лапаро...Без да  говорим нищо повече за заветната  цел -бебе
Вашите съвети -много съм объркана

« Отговор #288 -: Ноември 16, 2007, 10:13:47 am »
нинакк, наистина времето за преглед е малко.  Затова е добре да имаш написани въпросите си.  Лекарят няма как да знае какво ти искаш да попиташ и ако ти не зададеш въпрос, няма как да знае какво искаш да чуеш.  И аз съм оставала понякога с подобно впечатление, но когато питам - винаги получавам внимателен отговор.  Освен това оставам с впечатлението, че това е било първият ти преглед при доктора.  Ами на първи преглед няма как да ти каже много.  Ще те проследи и тогава ще има какво да коментира.  Не се отчайвай, имай малко търпение и се надявам да останеш доволна.
« Отговор #289 -: Ноември 16, 2007, 22:45:45 pm »
Нина, до колкото разбирам доктора те е изслушал, проследил ти е състоянието и ти е назначил терапия за три месеца и след това- пак при него. Ако искаш да чуваш празни приказки от него- няма да стане. Той е абсолютен професионалист и чак се чудя как може постоянно да бъде съсредоточен на 100 %  8O Моят съвет е да го послушаш- изпий си лекарствата и направи втора конслутация като си запишеш въпросите. Няма да останеш разочарована  :)
*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #290 -: Ноември 17, 2007, 19:31:00 pm »
Благодаря ,момичета-определено ще му се  доверя и изпълня всичко което ми е казал...Думите ви и всичко прочетено ме убеждават и успокояват.Просто бях много притеснена и четейки за некъдърни лекари  и трудния избор на подходящ доктор -всичко това ме е стресирало повече от нормалното...

*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #291 -: Ноември 17, 2007, 19:35:17 pm »
Въпрос-ако кистата която имам сега не се повлияе от  хормоналната терапия и пак трябва лапароскопия-д-р Владимиров към кого насочва-знам че е далечно и може (дай боже) да не се стига до там,но искам да проуча и да се подготвя.
Предния път съм оперирана в М дом -д-р Божилов
д-р Владимиров към кого ви е  насочвал-той с това  не се занимава доколкото разбирам...

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #292 -: Ноември 17, 2007, 21:32:24 pm »
А съм от провинцията и е ясно че тук кадърни лекари няма

Аааааааа, моля, моля, без подобни изказвания.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #293 -: Ноември 17, 2007, 21:48:17 pm »

Пловдив не е провинция ...
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #294 -: Ноември 17, 2007, 21:56:07 pm »

Пловдив не е провинция ...

:bighug: Абе провинция си е отвсякъде.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #295 -: Ноември 17, 2007, 22:15:09 pm »
аз за пловдив нищо не съм коментирала -аз съм от трета глуха на България-Видин- така че мислите ли че има кои да  ми обърне внимание тук :x

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #296 -: Ноември 18, 2007, 22:23:13 pm »
аз за пловдив нищо не съм коментирала -аз съм от трета глуха на България-Видин- така че мислите ли че има кои да  ми обърне внимание тук :x

Какво разбираш под "кой да ми обърне внимание ТУК?", кой визираш?
Тук в този форум има кой да ти помогне, повярвай ми! Желая ти успех!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #297 -: Ноември 19, 2007, 07:37:00 am »
Касита, девойката имаше предвид Видин, не форума...  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #298 -: Ноември 19, 2007, 11:08:25 am »
nimika, ако се налага лапароскопия д-р Владимиров ти дава възможност да си избереш между шейново (д-р попов) и майчин дом (не знам там кой лекар).

*
« Отговор #299 -: Ноември 19, 2007, 14:32:52 pm »
момичета някоя от вас да знае приблизителната цена на цветна снимка при Владимиров?
Горе долу...150-200лв?
Утре ми предстои. Малко ме е страх.
Не от цената :)