Здравейте момичета,
Връщам се от преглед при д-р Владимиров ( първоначален ) и бързам да докладвам:
Доктора е много предразполагащ, разпитва те на дълго и широко, води си бележки, предполагам, че си ги пази някъде, само дето не разбрах къде - май ти прави досие, но аз така и не го видях. На мене веднага ми пусна изследване на хормони, аз поисках и за хламиди, защото така и не съм си правила, той пусна и тях. Само малко дето съм притеснена, защото той ми пусна хормони ( 5-те стандартни ) , които се изследват 3-5 ден , а аз съм със съмнения за изчерпан яйчников резерв, мислех , че ще пусне и изследване на Инхибин, но той може би не се изследва по това време ( Jam би ли ми казала , ако знаеш )
След което ми препоръча лапароскопия и спермограма и да се видим пак - не е коментирал нищо повече. Лапароскопията ми я препоръча, защото имам една киста от миналата година, която обаче не расте, аз си носех фоликуметриите и той като видя, че големината и не се е поместила , малко се позачуди и се уточнихме, като излезат изследванията отново да поговориме дали ще правим лапаро, но сигурно ще се наложи
Ами това е от мене
Успех на всички