Момичета, бих искала да ви попитам следното:
Как според вас би релгирал д-р Владимиров, ако му кажа, че съм потърсила и второ мнение, което никак не съвпада с неговото?
Дали ще се съгласи той да свири втора цигулка - т.е. да приеме лечението на друг лекар?
Би ли се съгласил да направи само ехограф, например, без консултация?
Случвало ли ви се е да поискате да си направите изследване на хормон, в тяхната лаборатория, без това да е предписано от техен лекар?
С кой лекар, от тяхната клиника, трябва да говорим за влошена спермограма?
И накрая, за да не ме освиркате, само да си кажа, вярвам на д-р Владимиров, но и на другия лекар. Д-р Владимиров до сега не ми е казвал защо правим това и онова, а и аз не съм го питала, защото се притеснявах да не се ядоса. Ама се почувствах като пълна глупачка когато другият лекар ме попита защо след като си с LUF изследвате прогестерон? Защо нямаш изследване на пролактин след като след кърмене нямаш овулация? А после какво има намерение да прави той? И накрая - той добре ви е казал, че спермограмта е добра, ама ако я сравниш с предната ще видиш, че нещата не са "розови", а по-скоро "червени". И още куп неща, за които даже не ми се пише. Аз само седях и не знаех какво да кажа. Звучеше така, сякаш ме упрекваше, че не съм се поинтересувала сама за себе си