Виждам, че темата е позамряла - надявам се да е задето все по-малко хора ходят при 'доктора'.
след около 2 години загубено време най-вече (парите не споменавам дори) мисля да не стъпя повече. Знам, знам - много момичета са доволни и цвилят от кеф при споменаване на името Му. Та това, което ми причини специалиста е, че ми направи 4 инсеминации при положение, че имам ТСХ над 4. Обикновено си проверявам лично изследванията, защото нямам вяра на доктори, но точно тогава ме разсеяха с други неща и пропуснах. Вече посещавам друга клиника, изисках си всички стари изследвания и така разбрах това нещо - твърде късно .... Говорила съм с доста специалисти вкл. ендокринолог - никой не може да повярва, че точно той е направил тази простотия.
Та моето мнение е, че няма голяма разлика между различните 'специалисти' в БГ - имат си един отработен репертоар и често той работи, но е въпрос на шанс. Да не говорим, че откакто си направиха луксозните клиники със смешни мебели, джунгли и фонтани вътре май решиха, че няма нужда да работят. Или може би да поглендеш едни сьвсем базови изследвания вече им много под нивото на компетентност. За парите, които им давам мисля, че не се очаква аз да се самообразовам и самолекувам.
Та като заключение моят съвет е да си следите нещата много стриктно, и при 'необяснителни' неуспехи да търсите второ мнение задължително.
* редактирано от модератор. Т. 9 от правилата на форума.