трябва ли да попълня въпросника от сайта, трябва ли мъжът ми да идва с мен? Ще ми бъде най-вероятно около 7-ми ден от цикъла, това дали е проблем? Ще ме прегледа ли или само ще ми задава въпроси? Не знам какво да очаквам, не знам и защо съм толкова притеснена, но нещо ми е нервно и неспокойно...
Здравей, Pamela5. Малко късничко отговарям, но дано е от ползва все пак. И аз се питах същите неща и ето какво установх на прегледа:
- няма нужда да попълваш въпросника, д-р Владимиров пита тези неща и си ги записва
- по мое мнение няма и някаква особена нужда да водиш мъжа си; аз моя го заведох, защото така ми казаха при записването и резултатът беше, че само още повече се притеснямах, че и той закъснява за работа... Е, хубаво е да си имаш подкрепа, но ти прецени струва ли си разкарването
-и при мен беше 7ми ден от цикъла - прегледа ме и ме прати на изследвания за хормони... впоследствие разбрах, че 7ми ден е малко късничко, но вече са направени... Надявам се да не се наложи другия месец пак, че цифрата си е внушителна
. Ти поне имаш време да помислиш дали да не поискаш отлагане с един месец, ако не ти е чак толкова зор сега (за изследванията говоря, сигурно е по- добре да си се правят по учебник - 3-5 ден)
Нормално е да си притеснена - и аз бях така и то доста време преди прегледа. Истината е, че няма причина. Д-р Владимиров е изключително спокоен човек, вдъхна ми доверие, а аз със сигурност не се славя като фен на лекарите... Единственото, за което може да се подготвиш е дълго чакане. Не знам винаги ли е така, защото не съм редовен посетител (за сега
), но аз лично направо се шокирах от броя на хората там... а и доста почаках де..
Успех!